Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Sve tajne harmoničnog vođenja - kako upravljati promjenama i izbjeći krize

Sve tajne harmoničnog vođenja - kako upravljati promjenama i izbjeći krize

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-866-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3370

Broj strana:

343

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ovu knjigu, još jednu Srićinu uspješnicu, preporučam svakome tko ima ambicija biti lider na mikro ili makro razini, ali i svakome tko želi biti dio nekog harmoničnog sustava. Možemo bolje, stvoreni smo da letimo! I da parafraziram, neka nam je uspješna i harmonična Hrvatska!

PROF. DR. IVO JOSIPOVIĆ

Knjiga nudi novi model vođenja u poslovnom, političkom i javnom okruženju. Njen potencijal da iz temelja promijeni pogled menadžera na izazove vođenja prije svega leži u originalnosti inspirativnih poruka koje ohrabruju za rad na sebi i potiču na izgradnju harmoničnih odnosa u timovima i organizacijama.

BRUNO FILIPI, PRESIDENT COCA-COLA SOUTH PACIFIC

Knjiga sadrži gotovo svu modernu menadžersku mudrost. Autor nas sustavno vodi kroz priču o tome kako postati bolji vođa, čovjek, otac, prijatelj ili partner. Obrađeni niz slučajeva, iskustava i modela daje osjećaj kao da su Michael Porter, Kets de Vries, Tom Peters i Malcolm Gladwell udružili snage te dolazi u pravo vrijeme jer naša budućnost ovisi prije svega o tome hoćemo li naučiti u svijetu stvoriti više sklada i ravnoteže.

MIHA ŽERKO, CEO SRC.SI

Knjiga daje filozofiju vođenja koja je u punom skladu s kretanjima na tržištu razvoja vještina i znanja budućih vođa. Autorov harmonični model pruža obećavajuće i vrijedne odgovore na sve dileme suvremenih menadžera. Posebnom vrijednošću knjige smatram činjenicu da tekst i pristup idu u susret ne samo aktualnim nego još više budućim dilemama i problemima ove dinamične struke.

DAVID REES, EXECUTIVE DEVELOPMENT, READING UNIVERSITY

  • Edicija: Facta Light
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovu knjigu, još jednu Srićinu uspješnicu, preporučam svakome tko ima ambicija biti lider na mikro ili makro razini, ali i svakome tko želi biti dio nekog harmoničnog sustava. Možemo bolje, stvoreni smo da letimo! I da parafraziram, neka nam je uspješna i harmonična Hrvatska! PROF. DR. IVO JOSIPOVIĆ Knjiga nudi novi model vođenja u poslovnom, političkom i javnom okruženju. Njen potencijal da iz temelja promijeni pogled menadžera na izazove vođenja prije svega leži u originalnosti inspirativnih poruka koje ohrabruju za rad na sebi i potiču na izgradnju harmoničnih odnosa u timovima i organizacijama. BRUNO FILIPI, PRESIDENT COCA-COLA SOUTH PACIFIC Knjiga sadrži gotovo svu modernu menadžersku mudrost. Autor nas sustavno vodi kroz priču o tome kako postati bolji vođa, čovjek, otac, prijatelj ili partner. Obrađeni niz slučajeva, iskustava i modela daje osjećaj kao da su Michael Porter, Kets de Vries, Tom Peters i Malcolm Gladwell udružili snage te dolazi u pravo vrijeme jer naša budućnost ovisi prije svega o tome hoćemo li naučiti u svijetu stvoriti više sklada i ravnoteže. MIHA ŽERKO, CEO SRC.SI Knjiga daje filozofiju vođenja koja je u punom skladu s kretanjima na tržištu razvoja vještina i znanja budućih vođa. Autorov harmonični model pruža obećavajuće i vrijedne odgovore na sve dileme suvremenih menadžera. Posebnom vrijednošću knjige smatram činjenicu da tekst i pristup idu u susret ne samo aktualnim nego još više budućim dilemama i problemima ove dinamične struke. DAVID REES, EXECUTIVE DEVELOPMENT, READING UNIVERSITY

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter