Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Čuvaj se hollywoodske ruke

Čuvaj se hollywoodske ruke

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Steven Bochco


ISBN:

953-220-260-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4176

Broj strana:

183

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jedne kobne večeri hollywoodski scenarist Bobby Newman, frustriran svojim propalim brakom, karijerom koja je zapela u slijepoj ulici i količinom alkohola koja mu je potrebna da bi zaboravio prva dva razloga, postat će nevoljkim svjedokom ubojstva. A kada shvati da je ubojica slavna glumica Veronica Wallace, pogodit će ga grom inspiracije. Bobby će napisati scenarij o hollywoodskom ubojstvu i natjerati poznatu zvijezdu da preuzme glavnu ulogu. No vrzino kolo komplikacija u koje će se Bobby zaplest neće tu završiti. Ne samo da će Dennis Farentino, murjak koji istražuje ubojstvo zbariti njegovu bivšu, nego ni Bobby neće moći odoljeti čarima glumice-ubojice. A kada murjak postane stručni savjetnik u izradi scenarija…
Poznati scenarist Steven Bochco, ovjenčan s deset Emmyja za svoj rad u stvaranju televizijskih serija Zakon u Los Angelesu, Hill street Blues i Njujorški plavci, odlučio se napisati svoj prvi roman. Kao što se moglo i očekivati, roman Čuvaj se hollywoodske ruke pršti od munjevitih obrata, britkog humora u dijalozima i forama koje su poznate samo starim hollywoodskim insiderima.
U prijevodu Damira Biličića i s naslovnicom Marka Derenčinovića i Ane Belošević Čuvaj se hollywoodske ruke Stevena Bochca samoironičan je odmak od uobičajenog krimića.

  • Originalni naziv: DEATH BY HOLLYWOOD
  • Prevodilac: Damir Biličić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedne kobne večeri hollywoodski scenarist Bobby Newman, frustriran svojim propalim brakom, karijerom koja je zapela u slijepoj ulici i količinom alkohola koja mu je potrebna da bi zaboravio prva dva razloga, postat će nevoljkim svjedokom ubojstva. A kada shvati da je ubojica slavna glumica Veronica Wallace, pogodit će ga grom inspiracije. Bobby će napisati scenarij o hollywoodskom ubojstvu i natjerati poznatu zvijezdu da preuzme glavnu ulogu. No vrzino kolo komplikacija u koje će se Bobby zaplest neće tu završiti. Ne samo da će Dennis Farentino, murjak koji istražuje ubojstvo zbariti njegovu bivšu, nego ni Bobby neće moći odoljeti čarima glumice-ubojice. A kada murjak postane stručni savjetnik u izradi scenarija… Poznati scenarist Steven Bochco, ovjenčan s deset Emmyja za svoj rad u stvaranju televizijskih serija Zakon u Los Angelesu, Hill street Blues i Njujorški plavci, odlučio se napisati svoj prvi roman. Kao što se moglo i očekivati, roman Čuvaj se hollywoodske ruke pršti od munjevitih obrata, britkog humora u dijalozima i forama koje su poznate samo starim hollywoodskim insiderima. U prijevodu Damira Biličića i s naslovnicom Marka Derenčinovića i Ane Belošević Čuvaj se hollywoodske ruke Stevena Bochca samoironičan je odmak od uobičajenog krimića.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter