Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Ptičjak

Ptičjak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Mo Hayder


ISBN:

86-7436-528-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2587

Broj strana:

349

Težina:

451 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Grinič, jugoistočni London. Nervozni kriminalistički inspektor pozvao je najbolji tim za ubistva Metropolitenske policije da vidi njegovo turobno otkriće. Pet leševa mladih žena. Sve su obredno ubijene i ostavljene u pustari blizu Milenijumske kupole.

Kada obdukcije pokažu jedinstveni, stravični potpis ubice koji povezuje žrtve, policajci shvataju da su na tragu pripadniku najopasnije poznate vrste zločinaca - serijskom seksualnom ubici.

Detektiv inspektor Džek Kaferi, mlad, posvećen čovjek kog nije lako uzdrmati, suočava se s neprijateljstvom unutar ekipe i s odjecima sopstvene prošlosti na svom prvom slučaju u Odsjeku. Muči ga pomisao na davnašnji zločin koji je mogao da spriječi. Sada, koristeći sva oružja koje iskustvo i nauka mogu da ponude, on zna da mu je vrijeme ograničeno prije nego što bezumni sadistički ubica ne udari ponovo.

Ovo nije knjiga za plašljive... ono što izdvaja roman Ptičjak jeste autorkin talent. Ona blistavo oživljava jedan dio Londona. Ovo je svakako prvi kontroverzni britanski triler novog milenijuma.

Val Mekdermid, autor romana Gubilište

  • Originalni naziv: Birdman
  • Prevodilac: Nenad Dropulić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Grinič, jugoistočni London. Nervozni kriminalistički inspektor pozvao je najbolji tim za ubistva Metropolitenske policije da vidi njegovo turobno otkriće. Pet leševa mladih žena. Sve su obredno ubijene i ostavljene u pustari blizu Milenijumske kupole. Kada obdukcije pokažu jedinstveni, stravični potpis ubice koji povezuje žrtve, policajci shvataju da su na tragu pripadniku najopasnije poznate vrste zločinaca - serijskom seksualnom ubici. Detektiv inspektor Džek Kaferi, mlad, posvećen čovjek kog nije lako uzdrmati, suočava se s neprijateljstvom unutar ekipe i s odjecima sopstvene prošlosti na svom prvom slučaju u Odsjeku. Muči ga pomisao na davnašnji zločin koji je mogao da spriječi. Sada, koristeći sva oružja koje iskustvo i nauka mogu da ponude, on zna da mu je vrijeme ograničeno prije nego što bezumni sadistički ubica ne udari ponovo. Ovo nije knjiga za plašljive... ono što izdvaja roman Ptičjak jeste autorkin talent. Ona blistavo oživljava jedan dio Londona. Ovo je svakako prvi kontroverzni britanski triler novog milenijuma. Val Mekdermid, autor romana Gubilište

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter