Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Ptica nad Bosforom

Ptica nad Bosforom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7710-348-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1030

Broj strana:

240

Težina:

359 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

8,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Srednjoškolski profesor Ivan raskida brak, napušta suprugu i dvije kćerke koje beskrajno voli, i iz Beograda odlazi u jednu varošicu u Srbiji. Rešava da počne život iznova...

Vrlo brzo, nehotice, Ivan ulazi u zabranjenu ljubavnu vezu sa svojom učenicom, srednjoškolkom Marijom a da stvar bude dramatičnija i sa njenom prijateljicom Amirom. Pokušavajući da pomogne Amiri, koja je iz Turske došla da bi ispunila porodični zavjet, Ivan se zaljubljuje u nju, pa ionako komplikovana pozicija ovog čovjeka postaje još teža. Marija želi da mu se osveti, a Amira bi da promjeni njegove stavove prema vjeri!

Saša Simonović pokazuje da je pisac bestselera o savremenom životu, pisac koji se ne plaši tabua. Ptica nad Bosforom roman je za najprefinjenije čitateljke ljubavnih romana.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Srednjoškolski profesor Ivan raskida brak, napušta suprugu i dvije kćerke koje beskrajno voli, i iz Beograda odlazi u jednu varošicu u Srbiji. Rešava da počne život iznova... Vrlo brzo, nehotice, Ivan ulazi u zabranjenu ljubavnu vezu sa svojom učenicom, srednjoškolkom Marijom a da stvar bude dramatičnija i sa njenom prijateljicom Amirom. Pokušavajući da pomogne Amiri, koja je iz Turske došla da bi ispunila porodični zavjet, Ivan se zaljubljuje u nju, pa ionako komplikovana pozicija ovog čovjeka postaje još teža. Marija želi da mu se osveti, a Amira bi da promjeni njegove stavove prema vjeri! Saša Simonović pokazuje da je pisac bestselera o savremenom životu, pisac koji se ne plaši tabua. Ptica nad Bosforom roman je za najprefinjenije čitateljke ljubavnih romana.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter