Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Psihološka prva pomoć nakon kriznih događaja - Vodič kroz psihološke krizne intervencije u zajednici

Psihološka prva pomoć nakon kriznih događaja - Vodič kroz psihološke krizne intervencije u zajednici

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-191-747-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

M2806

Broj strana:

460

Težina:

1189 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

117,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mnoge krizne intervencije prikazane su u cijelosti, međutim, posebno vrijedan doprinos ove knjige nije samo dokumentiranje dosadašnjih iskustava, nego i njihovo sistematiziranje i deriviranje pravila i poučaka.
(iz recenzije Jasenke Pregrad)

…prva knjiga ove vrste kod nas i jedna od rijetkih u Europi koja se ovako temeljito bavi provedbom psiholoških kriznih intervencija u zajednici... neophodan vodič za sve stručnjake pomagačkih zanimanja koje ova problematika zanima, koji se njome bave ili je žele ugraditi u svoje daljnje djelovanje.
(iz recenzije Brune Proface)

Autorica opisuje borbu stručnjaka-dobrovoljca, a napose vlastitu borbu za uvođenje kriznih intervencija u sustav, počevši od tzv. četverogodišnje ilegale do prvih kriznih intervencija provedenih uz potporu ministarstava, sve do danas, kada se još uvijek borimo za status unutar sustava koji bi se trebao brinuti o ljudima pogođenim tragedijama i zajednicama u stanju krize.
(iz recenzije Branke Starc)

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 175x245
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Mnoge krizne intervencije prikazane su u cijelosti, međutim, posebno vrijedan doprinos ove knjige nije samo dokumentiranje dosadašnjih iskustava, nego i njihovo sistematiziranje i deriviranje pravila i poučaka. (iz recenzije Jasenke Pregrad) …prva knjiga ove vrste kod nas i jedna od rijetkih u Europi koja se ovako temeljito bavi provedbom psiholoških kriznih intervencija u zajednici... neophodan vodič za sve stručnjake pomagačkih zanimanja koje ova problematika zanima, koji se njome bave ili je žele ugraditi u svoje daljnje djelovanje. (iz recenzije Brune Proface) Autorica opisuje borbu stručnjaka-dobrovoljca, a napose vlastitu borbu za uvođenje kriznih intervencija u sustav, počevši od tzv. četverogodišnje ilegale do prvih kriznih intervencija provedenih uz potporu ministarstava, sve do danas, kada se još uvijek borimo za status unutar sustava koji bi se trebao brinuti o ljudima pogođenim tragedijama i zajednicama u stanju krize. (iz recenzije Branke Starc)

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Slap
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter