Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Psihologija namaza

Psihologija namaza

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9958-9855-2-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3065

Broj strana:

131

Težina:

6 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

6,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

«Klanjajte svaku molitvu kao da vam je posljednja.» (Ahmed)

Analogno ovom savjetu možemo reći - živite svaki dan kao da vam je posljednji, pišite svaku riječ kao da vam je posljednja, razgovarajte sa ljudima kao da ih drugi put nećete vidjeti, i vaša djela će biti kvalitetnija.

Loš i dobar čovjek se postaje različitim životnim izborima koji, uslijed ponavljanja, bivaju duboko utkana u ljudska lica, ostavljajući jasne siluete koje prepoznajemo u načinu gledanja, širokoj lepezi osmijeha, malenoj nesvjesnoj kretnji, vrsti zračenja koju doživljavamo.
Loše i dobre osobe su utjelovljeni oblik djela na kojima smo ustrajali jer putevi od hiljadu milja počinju jednim korakom, početak vječne sreće ili nesreće odabirom jednog svjetonazora, duševne more počinju sa jednim pogledom, umna smušenost jednim gutljajem, itd. Sugestivnost i genetska naivnost nisu isprike niti alibi za hronične posrtaje, nego prokletstvo.

  • Izdanje: 2
  • Godina: 2002
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x170
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

«Klanjajte svaku molitvu kao da vam je posljednja.» (Ahmed) Analogno ovom savjetu možemo reći - živite svaki dan kao da vam je posljednji, pišite svaku riječ kao da vam je posljednja, razgovarajte sa ljudima kao da ih drugi put nećete vidjeti, i vaša djela će biti kvalitetnija. Loš i dobar čovjek se postaje različitim životnim izborima koji, uslijed ponavljanja, bivaju duboko utkana u ljudska lica, ostavljajući jasne siluete koje prepoznajemo u načinu gledanja, širokoj lepezi osmijeha, malenoj nesvjesnoj kretnji, vrsti zračenja koju doživljavamo. Loše i dobre osobe su utjelovljeni oblik djela na kojima smo ustrajali jer putevi od hiljadu milja počinju jednim korakom, početak vječne sreće ili nesreće odabirom jednog svjetonazora, duševne more počinju sa jednim pogledom, umna smušenost jednim gutljajem, itd. Sugestivnost i genetska naivnost nisu isprike niti alibi za hronične posrtaje, nego prokletstvo.

Dodatne informacije

Izdavač Elharun Selimović
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter