Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Psihologija duše

Psihologija duše

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788660358013

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6200

Broj strana:

327

Težina:

447 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Raj i pakao su mesta, ali pre svega, to su stanja uma.

Doktor Džošua Dejvid Stoun u svojoj originalnoj knjizi ponavlja reci Sai Babe: Čovek minus ego jednako Bog. Iskusni poznavalac transpersonalne psihologije i porodični terapeut, doktor Stoun, uči nas da se naše sveobuhvatno razumevanje sebe i drugih u potpunosti menja kad svoju dušu povežemo sa svojim načinom života. Iako zasnovana na osamnaestogodišnjoj praksi doktora Stouna, ova knjiga nije psihološki pristup duhovnosti. Pre bismo rekli da je duhovni pristup psihologiji svakodnevnog života.

Suština Psihologije duše krije se u emocionalnom isceljenju putem razotkrivanja negativnog ega, duhovnog raka koji nas sprečava da se ponašamo u skladu sa svojom istinskom prirodom i pravom svrhom svoje duše. Ova negativna energija tera nas da sigurnost tražimo izvan svog bića - iako je jedina prava sigurnost uzemljena u odgovarajućem odnosu prema sebi i prema božanskom. Da bi nas povela putem duhovnog uzdizanja, Psihologija duše nudi nam novo, inspirativno gledište, koje prevazilazi granice tradicionalne duhovne prakse pružajući nam obilje dostupnih i moćnih meditacija i vežbi, uključujući:

- Proces od šest koraka za produhovljenje emocija;
- Duhovnu nauku o sedam zraka i dvadeset dve čakre;
- Metode za čišcenje negativnih parapsiholoških energija koje sprečavaju rast duše;
- Sto najčešcih zamki i prepreka na duhovnom putu.

  • Originalni naziv: Soul Psychology
  • Prevodilac: Ivana Tomić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Raj i pakao su mesta, ali pre svega, to su stanja uma. Doktor Džošua Dejvid Stoun u svojoj originalnoj knjizi ponavlja reci Sai Babe: Čovek minus ego jednako Bog. Iskusni poznavalac transpersonalne psihologije i porodični terapeut, doktor Stoun, uči nas da se naše sveobuhvatno razumevanje sebe i drugih u potpunosti menja kad svoju dušu povežemo sa svojim načinom života. Iako zasnovana na osamnaestogodišnjoj praksi doktora Stouna, ova knjiga nije psihološki pristup duhovnosti. Pre bismo rekli da je duhovni pristup psihologiji svakodnevnog života. Suština Psihologije duše krije se u emocionalnom isceljenju putem razotkrivanja negativnog ega, duhovnog raka koji nas sprečava da se ponašamo u skladu sa svojom istinskom prirodom i pravom svrhom svoje duše. Ova negativna energija tera nas da sigurnost tražimo izvan svog bića - iako je jedina prava sigurnost uzemljena u odgovarajućem odnosu prema sebi i prema božanskom. Da bi nas povela putem duhovnog uzdizanja, Psihologija duše nudi nam novo, inspirativno gledište, koje prevazilazi granice tradicionalne duhovne prakse pružajući nam obilje dostupnih i moćnih meditacija i vežbi, uključujući: - Proces od šest koraka za produhovljenje emocija; - Duhovnu nauku o sedam zraka i dvadeset dve čakre; - Metode za čišcenje negativnih parapsiholoških energija koje sprečavaju rast duše; - Sto najčešcih zamki i prepreka na duhovnom putu.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter