Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Projekt Barnabus

Projekt Barnabus

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Braća Fan


ISBN:

9789533138244

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D2672

Broj strana:

72

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

42,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Duboko pod zemljom, ispod trgovine Savršeni ljubimci, gdje djeca mogu kupiti „savršena” bića stvorena genetičkim inženjeringom, postoji tajni laboratorij. Barnabus i njegovi prijatelji zatočeni su i žive u tom laboratoriju jer nitko od njih nije savršen… Svi su oni neuspješni projekti. Barnabus nikad nije bio izvan svojeg sićušnog staklenog zvona. Međutim, on sanja o tome da će jednoga dana vidjeti svijet iznad zemlje o kojemu mu je pripovijedao njegov prijatelj žohar Pip: svijet s blistavim, srebrnim jezerima, zelenim stablima i planinama koje sežu sve do neba, osvijetljene vlastitim zvjezdicama.
No Barnabus će morati doći do vanjskoga svijeta i prije nego što je mislio jer zelena gumena odijela namjeravaju reciklirati sve neuspješne projekte… a Barnabus ne želi da ga pretvore u nekog mekšeg i čupavijeg ljubimca s većim očima. On samo želi biti ono što jest. Stoga odluči da je kucnulo vrijeme za bijeg. Zahvaljujući svojoj maloj surli, i uz mnogo suradnje i hrabrosti, Barnabus kreće u potragu za slobodom ‒ i za mjestom gdje će on i prijatelji napokon biti prihvaćeni onakvi kakvi jesu.

Ova napeta, a topla priča prepuna nevjerojatnih detalja slavi hrabrost, solidarnost i različitost te govori o tome koliko je važno slijediti svoje snove i pronaći mjesto kojemu zaista pripadamo, mjesto u kojem savršenstvo znači biti vjeran sebi i svojim prijateljima.

  • Prevodilac: Ozren Doležal
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 260x260
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Duboko pod zemljom, ispod trgovine Savršeni ljubimci, gdje djeca mogu kupiti „savršena” bića stvorena genetičkim inženjeringom, postoji tajni laboratorij. Barnabus i njegovi prijatelji zatočeni su i žive u tom laboratoriju jer nitko od njih nije savršen… Svi su oni neuspješni projekti. Barnabus nikad nije bio izvan svojeg sićušnog staklenog zvona. Međutim, on sanja o tome da će jednoga dana vidjeti svijet iznad zemlje o kojemu mu je pripovijedao njegov prijatelj žohar Pip: svijet s blistavim, srebrnim jezerima, zelenim stablima i planinama koje sežu sve do neba, osvijetljene vlastitim zvjezdicama. No Barnabus će morati doći do vanjskoga svijeta i prije nego što je mislio jer zelena gumena odijela namjeravaju reciklirati sve neuspješne projekte… a Barnabus ne želi da ga pretvore u nekog mekšeg i čupavijeg ljubimca s većim očima. On samo želi biti ono što jest. Stoga odluči da je kucnulo vrijeme za bijeg. Zahvaljujući svojoj maloj surli, i uz mnogo suradnje i hrabrosti, Barnabus kreće u potragu za slobodom ‒ i za mjestom gdje će on i prijatelji napokon biti prihvaćeni onakvi kakvi jesu. Ova napeta, a topla priča prepuna nevjerojatnih detalja slavi hrabrost, solidarnost i različitost te govori o tome koliko je važno slijediti svoje snove i pronaći mjesto kojemu zaista pripadamo, mjesto u kojem savršenstvo znači biti vjeran sebi i svojim prijateljima.

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter