Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Projekat očajnički pokušaj

Projekat očajnički pokušaj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Andy Weir


ISBN:

978-86-6035-977-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D1790

Broj strana:

547

Težina:

491 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Rajland Grejs je jedini preživeli u očajničkoj svemirskoj misiji koja predstavlja poslednju šansu, jer ako on ne uspe, čovečanstvo i sama Zemlja će nestati. Međutim, Rajland to ne zna. Ne može da se seti ni sopstvenog imena, a kamoli prirode svog zadatka ili načina na koji će ga izvršiti. Zna samo da je veoma dugo spavao. A kada se probudio, otkrio je da se nalazi milionima kilometara daleko od kuće i da mu društvo prave samo dva leša.

Članovi posade – njegovi prijatelji – mrtvi su, a nejasna sećanja mu se postepeno vraćaju. Rajland s vremenom sh

vata da se suočava s gotovo nemogućim zadatkom, ali i da je jedini koji može da otkloni opasnost koja preti da uništi Zemlju i dovede do izumiranja naše vrste. Dok grabi kroz svemir u svojoj maloj svemirskoj letelici, mora da odgonetne zakukuljenu naučnu tajnu. Ipak, zahvaljujući neočekivanom savezniku, možda ima malu priliku da uspe.

Neodoljiva međuzvezdana pustolovina kakvu je samo Endi Vir mogao da smisli.

Delom naučna misterija, delom zadivljujuće međuzvezdano putovanje, Projekat Očajnički pokušaj je priča o otkriću, mozganju i preživljavanju, a vodi nas na najneočekivanija mesta, koja mnogi ni u snu ne bi videli.

  • Originalni naziv: Project Hail Mary
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Rajland Grejs je jedini preživeli u očajničkoj svemirskoj misiji koja predstavlja poslednju šansu, jer ako on ne uspe, čovečanstvo i sama Zemlja će nestati. Međutim, Rajland to ne zna. Ne može da se seti ni sopstvenog imena, a kamoli prirode svog zadatka ili načina na koji će ga izvršiti. Zna samo da je veoma dugo spavao. A kada se probudio, otkrio je da se nalazi milionima kilometara daleko od kuće i da mu društvo prave samo dva leša. Članovi posade – njegovi prijatelji – mrtvi su, a nejasna sećanja mu se postepeno vraćaju. Rajland s vremenom sh vata da se suočava s gotovo nemogućim zadatkom, ali i da je jedini koji može da otkloni opasnost koja preti da uništi Zemlju i dovede do izumiranja naše vrste. Dok grabi kroz svemir u svojoj maloj svemirskoj letelici, mora da odgonetne zakukuljenu naučnu tajnu. Ipak, zahvaljujući neočekivanom savezniku, možda ima malu priliku da uspe. Neodoljiva međuzvezdana pustolovina kakvu je samo Endi Vir mogao da smisli. Delom naučna misterija, delom zadivljujuće međuzvezdano putovanje, Projekat Očajnički pokušaj je priča o otkriću, mozganju i preživljavanju, a vodi nas na najneočekivanija mesta, koja mnogi ni u snu ne bi videli.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter