Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Prohujalo sa vihorom - II tom

Prohujalo sa vihorom - II tom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2507-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6099

Broj strana:

432

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,50 KM
rasprodano

Razlog preporuke:

Pulicerova nagrada za najbolji roman.

Kategorije:

Sadržaj:

Bestseler autor sa više od sedamdeset miliona prodatih knjiga širom sveta.

Samo jedan klik do košmara.

Bestseler autor broj 1 Harlan Koben donosi nam uzbudljiv triler o tajnama iz prošlosti... i lažima koje nas povezuju.

To je samo profil, poput mnogih drugih na sajtovima za upoznavanje. Ali inspektorka njujorške policije Ket Donovan, usmerena na jednu profilnu sliku, oseća da će njen svet eksplodirati dok je preplavljuju sva osećanja koja je negirala godinama. Njen bivši verenik Džef, muškarac koji joj je slomio srce pre osamnaest godina, piljio je u nju.

Ket oseća varnicu, pita se da nije možda ovo trenutak kad se tragedije iz prošlosti povlače, a novi svet otvara. Ali kad se bude obratila muškarcu sa tog profila, njena tek oživela nada ubrzo će prerasti u sumnju, a onda u neizreciv strah kad otkrije zaveru u kojoj čudovišta napadaju najranjivije.

Kako se povećava broj žrtava i Ketina nada za drugom šansom sa Džefom postaje nedostižnija, ona se posvećuje istrazi koja će preispitati njena osećanja prema svima koje je ikad volela – bivšem vereniku, majci, čak i ocu, čije brutalno ubistvo nikad nije u potpunosti razjašnjeno. Životi mnogih su u opasnosti, pa čak i njen, i Ket mora da zaroni duboko u mrak, više nego ikad pre, i otkrije da li je dovoljno snažna da preživi ono što će tamo zateći.

  • Originalni naziv: Gone With the Wind
  • Prevodilac: Dubravka Srećković Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Bestseler autor sa više od sedamdeset miliona prodatih knjiga širom sveta. Samo jedan klik do košmara. Bestseler autor broj 1 Harlan Koben donosi nam uzbudljiv triler o tajnama iz prošlosti... i lažima koje nas povezuju. To je samo profil, poput mnogih drugih na sajtovima za upoznavanje. Ali inspektorka njujorške policije Ket Donovan, usmerena na jednu profilnu sliku, oseća da će njen svet eksplodirati dok je preplavljuju sva osećanja koja je negirala godinama. Njen bivši verenik Džef, muškarac koji joj je slomio srce pre osamnaest godina, piljio je u nju. Ket oseća varnicu, pita se da nije možda ovo trenutak kad se tragedije iz prošlosti povlače, a novi svet otvara. Ali kad se bude obratila muškarcu sa tog profila, njena tek oživela nada ubrzo će prerasti u sumnju, a onda u neizreciv strah kad otkrije zaveru u kojoj čudovišta napadaju najranjivije. Kako se povećava broj žrtava i Ketina nada za drugom šansom sa Džefom postaje nedostižnija, ona se posvećuje istrazi koja će preispitati njena osećanja prema svima koje je ikad volela – bivšem vereniku, majci, čak i ocu, čije brutalno ubistvo nikad nije u potpunosti razjašnjeno. Životi mnogih su u opasnosti, pa čak i njen, i Ket mora da zaroni duboko u mrak, više nego ikad pre, i otkrije da li je dovoljno snažna da preživi ono što će tamo zateći.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Pulicerova nagrada za najbolji roman.

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter