Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Prohujalo s košavom

Prohujalo s košavom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

v4838

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4838

Broj strana:

240

Težina:

359 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Magične priče od kojih ćete postati sasvim ludi od ljubavi.

U zbirci priča Jelene Ranković košava zahvata slučajne susrete po kafićima, šetnju pored Dunava gdje stanuju dobri duhovi prošlosti, i razvejava priče o ne tako davnim ali prohujalim vremenima poezije i mira, o pravim junacima, o dobu nježnosti, velikih ljubavi i malih radosti.

Umjesto da mi bude vjetar u leđa, košava je tog dana duvala kao nikad. Frajerski. I pomalo šansonjerski. Da li namjerno, da bi prikrila dokaze kakvi smo nekad bili, ovaj čistač Beograda rasturio je nehajno sve papire koje sam dugo ispisivala. Po ulici su se kao list na vjetru valjale moje priče. Nastao je haos. Misli, osjećanja, ljubavi, mržnja, nježnosti, sjećanja i nada su se izmješali. Poslije neravnopravne borbe između vjetra i mene, neke sam priče uspjela da sakupim. Od nekih su ostali samo restlovi. A neke je vjetar oduvao u nepovrat, zauvijek.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 0
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Magične priče od kojih ćete postati sasvim ludi od ljubavi. U zbirci priča Jelene Ranković košava zahvata slučajne susrete po kafićima, šetnju pored Dunava gdje stanuju dobri duhovi prošlosti, i razvejava priče o ne tako davnim ali prohujalim vremenima poezije i mira, o pravim junacima, o dobu nježnosti, velikih ljubavi i malih radosti. Umjesto da mi bude vjetar u leđa, košava je tog dana duvala kao nikad. Frajerski. I pomalo šansonjerski. Da li namjerno, da bi prikrila dokaze kakvi smo nekad bili, ovaj čistač Beograda rasturio je nehajno sve papire koje sam dugo ispisivala. Po ulici su se kao list na vjetru valjale moje priče. Nastao je haos. Misli, osjećanja, ljubavi, mržnja, nježnosti, sjećanja i nada su se izmješali. Poslije neravnopravne borbe između vjetra i mene, neke sam priče uspjela da sakupim. Od nekih su ostali samo restlovi. A neke je vjetar oduvao u nepovrat, zauvijek.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter