Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Priručnik za ratnika svjetlosti

Priručnik za ratnika svjetlosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Paulo Coelho


ISBN:

953-201-599-X

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2484

Broj strana:

151

Težina:

196 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prvo: Bog je žrtvovanje. Patimo u ovom životu i bićemo srećni u budućem. Drugo: ko se zabavlja taj je dijete. Živimo u neprestanoj napetosti. Treće: drugi znaju šta je za nas najbolje, jer imaju više iskustva. Četvrto: naša je dužnost da druge usrećimo. Treba da im činimo po volji, čak i ako to podrazumijeva velika odricanja. Peto: ne treba piti iz pehara sreće, jer nam se to može osladiti - a nećemo ga uvek imati u rukama. Šesto: treba prihvatiti sve kazne. Svi smo mi grešnici. Sedmo: strah je najbolji stražar - nećemo se izlagati opasnostima. Ovo su zapovijesti kojih nijedan ratnik svjetlosti ne može da se pridržava. - Paulo Koeljo
Ratnici Svjetlosti često se pitaju koja je njihova uloga. Mnogo se puta zamisle nad smislom vlastita života. Zato i jesu Ratnici Svjetlosti jer griješe. Jer se propitkuju. Jer traže smisao. I nema sumnje da ce ga pronaci.
Da, nema sumnje da će ga pronaći.

  • Originalni naziv: Manual do Guerreiro da...
  • Prevodilac: Nina Lanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Prvo: Bog je žrtvovanje. Patimo u ovom životu i bićemo srećni u budućem. Drugo: ko se zabavlja taj je dijete. Živimo u neprestanoj napetosti. Treće: drugi znaju šta je za nas najbolje, jer imaju više iskustva. Četvrto: naša je dužnost da druge usrećimo. Treba da im činimo po volji, čak i ako to podrazumijeva velika odricanja. Peto: ne treba piti iz pehara sreće, jer nam se to može osladiti - a nećemo ga uvek imati u rukama. Šesto: treba prihvatiti sve kazne. Svi smo mi grešnici. Sedmo: strah je najbolji stražar - nećemo se izlagati opasnostima. Ovo su zapovijesti kojih nijedan ratnik svjetlosti ne može da se pridržava. - Paulo Koeljo Ratnici Svjetlosti često se pitaju koja je njihova uloga. Mnogo se puta zamisle nad smislom vlastita života. Zato i jesu Ratnici Svjetlosti jer griješe. Jer se propitkuju. Jer traže smisao. I nema sumnje da ce ga pronaci. Da, nema sumnje da će ga pronaći.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter