Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Priručnik o upotrebi Rey-Osterriethova složenog lika - Primjena u klinici i istraživanjima

Priručnik o upotrebi Rey-Osterriethova složenog lika - Primjena u klinici i istraživanjima

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789531917605

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B9239

Broj strana:

700

Težina:

900 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

215,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Filozofija Andréa Reya i njegov pristup neuropsihologijskim ispitivanjima i mjerenjima jasno se odražavaju u Priručniku o upotrebi Rey-Osterriethova složenog lika, koji je tako izuzetno dobro uredio Jeffrey Knight u suradnji s Edith Kaplan.

Ovaj priručnik, izuzetan po svojoj širini i dubinskom zahvaćanju, ima za cilj povećati upotrebljivost i sposobnost ROCF-a u prikupljanju informacija za istraživače i kliničare u praksi. Svi autori ove knjige iskusni su istraživači, koji dobro poznaju složeni lik, a neki od njih su i vodeći stručnjaci u tom području. Oni izvješćuju o detaljnim nalazima dobivenima na različitim normativnim i kliničkim populacijama, a daju i ocjene svojih iskustava s modifikacijama ROCF-a koje su uvedene i korištene tijekom godina. Neke od njih su sigurno radikalnije od onih koje je uveo Paul Osterrieth. Njihov je pristup kritičan, ali pozitivan.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Filozofija Andréa Reya i njegov pristup neuropsihologijskim ispitivanjima i mjerenjima jasno se odražavaju u Priručniku o upotrebi Rey-Osterriethova složenog lika, koji je tako izuzetno dobro uredio Jeffrey Knight u suradnji s Edith Kaplan. Ovaj priručnik, izuzetan po svojoj širini i dubinskom zahvaćanju, ima za cilj povećati upotrebljivost i sposobnost ROCF-a u prikupljanju informacija za istraživače i kliničare u praksi. Svi autori ove knjige iskusni su istraživači, koji dobro poznaju složeni lik, a neki od njih su i vodeći stručnjaci u tom području. Oni izvješćuju o detaljnim nalazima dobivenima na različitim normativnim i kliničkim populacijama, a daju i ocjene svojih iskustava s modifikacijama ROCF-a koje su uvedene i korištene tijekom godina. Neke od njih su sigurno radikalnije od onih koje je uveo Paul Osterrieth. Njihov je pristup kritičan, ali pozitivan.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Slap
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter