Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Zasnivanje zasada vinove loze

Zasnivanje zasada vinove loze

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-85121-07-4

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7906

Broj strana:

190

Težina:

280 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Cilj ovog izdanja je da dalje popularizuje zasnivanje savremenih zasada vinove loze kako bi proizvodnja grožđa i proizvoda od grožđa bila zasnovana na savremenim principima te kako bi krajnji proizvod (grožđe, vino, žestoka pića poreklom od grožđa) imao zavidni kvalitet, a time stekao uslove da se uključi u svjetsku utakmicu.

Budućim vinogradarima ova knjiga treba da pruži i punu informaciju o normativima i troškovima pri zasnivanju zasada kako bi mogli pravilno da planiraju obim i kvalitet proizvodnje. Knjiga je posebno namijenjena svim studentima voćarsko-vinogradarskog odsjeka Poljoprivrednog fakulteta, inženjerima koji projektuju zasade vinove loze i amaterskim proizvođačima grožđa koji su zainteresovani za unapređenje vinogradarske proizvodnje.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Cilj ovog izdanja je da dalje popularizuje zasnivanje savremenih zasada vinove loze kako bi proizvodnja grožđa i proizvoda od grožđa bila zasnovana na savremenim principima te kako bi krajnji proizvod (grožđe, vino, žestoka pića poreklom od grožđa) imao zavidni kvalitet, a time stekao uslove da se uključi u svjetsku utakmicu. Budućim vinogradarima ova knjiga treba da pruži i punu informaciju o normativima i troškovima pri zasnivanju zasada kako bi mogli pravilno da planiraju obim i kvalitet proizvodnje. Knjiga je posebno namijenjena svim studentima voćarsko-vinogradarskog odsjeka Poljoprivrednog fakulteta, inženjerima koji projektuju zasade vinove loze i amaterskim proizvođačima grožđa koji su zainteresovani za unapređenje vinogradarske proizvodnje.

Dodatne informacije

Izdavač Poljoprivredni list
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter