Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Vitaminska biblija

Vitaminska biblija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Erl Mindel


ISBN:

86-7646-008-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0357

Broj strana:

254

Težina:

372 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dragocjeni vodič pri izboru vitamina koji vama najviše odgovaraju!
U ovoj knjizi su prezentirani svi faktori iz domena ishrane koji direktno mogu da spriječe, liječe i rekonvalensciraju sve vrste poremećaja i oboljenja ali i činjenice koje su najbitnije za pravilno funkcionisanje svih organa unutar jednog živog organizma uz iscrpne podatke kako i na koji način isti djeluju i gdje se nalaze, što nije za potcjenjivanje.

Ovo osavremenjeno izdanje sadrži važne informacije o: novim testovima za utvrđivanje eventualnog nedostatka vitamina, pomoći onima koji pate od sindroma hroničnog umora i Epštajn-Barovog virusa, najnovijim tečnim dijetama i organizovanim programima za snižavanje tjelesne težine, prirodnim pomagalima za održavanje ljepote, novim načinima da produžite mladost, najnovijim preporučenim dnevnim potrebama...

Najbolja knjiga o vitaminima - s obimnim novim materijalom, specijalnim odjeljcima i opštim vodičem do dobrog zdravlja.
Knjiga koju svako treba da ima, nenadmašan prikaz svih vitamina sa kvalitetima, poljem djelovanja kao i štetnim dejstvima.
Stoga na kraju treba podvući da je ovo delo praktično priručnik koji mora prerasti u manir svakodnevnog ponašanja svih, jer nam pruža sve što nam omogućava bez ikakve mistike da doživimo stotu i da budemo zdravi - fit kondicionalno i u njoj.

  • Originalni naziv: Vitamin Bible
  • Prevodilac: Tanja Milosavljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2003
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dragocjeni vodič pri izboru vitamina koji vama najviše odgovaraju! U ovoj knjizi su prezentirani svi faktori iz domena ishrane koji direktno mogu da spriječe, liječe i rekonvalensciraju sve vrste poremećaja i oboljenja ali i činjenice koje su najbitnije za pravilno funkcionisanje svih organa unutar jednog živog organizma uz iscrpne podatke kako i na koji način isti djeluju i gdje se nalaze, što nije za potcjenjivanje. Ovo osavremenjeno izdanje sadrži važne informacije o: novim testovima za utvrđivanje eventualnog nedostatka vitamina, pomoći onima koji pate od sindroma hroničnog umora i Epštajn-Barovog virusa, najnovijim tečnim dijetama i organizovanim programima za snižavanje tjelesne težine, prirodnim pomagalima za održavanje ljepote, novim načinima da produžite mladost, najnovijim preporučenim dnevnim potrebama... Najbolja knjiga o vitaminima - s obimnim novim materijalom, specijalnim odjeljcima i opštim vodičem do dobrog zdravlja. Knjiga koju svako treba da ima, nenadmašan prikaz svih vitamina sa kvalitetima, poljem djelovanja kao i štetnim dejstvima. Stoga na kraju treba podvući da je ovo delo praktično priručnik koji mora prerasti u manir svakodnevnog ponašanja svih, jer nam pruža sve što nam omogućava bez ikakve mistike da doživimo stotu i da budemo zdravi - fit kondicionalno i u njoj.

Dodatne informacije

Izdavač Familet
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter