Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Superprivlačenje

Superprivlačenje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788660357580

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6195

Broj strana:

191

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U knjizi, Superprivlačenje, Gabrijela Bernstajn vodi vas, korak po korak, ka životu u skladu s univerzumom, koji će vas ispuniti više nego bilo šta što ste ikad radili.

Oduvek sam znala da postoji nefizičko prisustvo koje ne vidim golim okom, piše Gabi. Čitavog života usklađivala sam se s njim i koristila ga kao izvor dobra... Nije važno kako nazivamo to prisustvo. Važno je da se s njim povežemo.

Superprivlačenje je manifest koji će vam pomoći da uspostavite vezu s nefizičkim prisustvom i da svoju svakodnevicu obogatite duhovnošću. Na stranama ove knjige naučićete:

- Da živite duhovnim životom sve vreme, umesto da se njime površno bavite kad imate slobodnog vremena;
- Da preduzmete praktične korake kako biste stvorili život ispunjen smislom, srećom i slobodom;
- Da se zapanjite svakog dana dok gledate čuda koja se dešavaju pred vama;
- Da otpustite prošlost i živite bez straha od budućnosti;
- Da se priključite na neiscrpan izvor obilja, radosti i blagostanja, vaše pravo stečeno rođenjem;
- Da unesete više svetlosti u svoj život i u svet oko vas.

Ova knjiga povešće vas na put spoznaje gde se krije vaša prava moć. Naučićete da učestvujete u kreiranju života kakav želite. Prihvatićete da život ima tok, da je privlačenje zabavno i da ne morate raditi danonoćno da biste ostvarili svoje želje. Što je najvažnije – osećaćete se dobro! Kad se osećate dobro, zračite radošću i popravljate raspoloženje svim ljudima u svom okruženju. Kad pročitate ovu knjigu, znaćete kako da ostvarite svoju svrhu – da budete sila ljubavi u svetu!

  • Prevodilac: Ivana Tomić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U knjizi, Superprivlačenje, Gabrijela Bernstajn vodi vas, korak po korak, ka životu u skladu s univerzumom, koji će vas ispuniti više nego bilo šta što ste ikad radili. Oduvek sam znala da postoji nefizičko prisustvo koje ne vidim golim okom, piše Gabi. Čitavog života usklađivala sam se s njim i koristila ga kao izvor dobra... Nije važno kako nazivamo to prisustvo. Važno je da se s njim povežemo. Superprivlačenje je manifest koji će vam pomoći da uspostavite vezu s nefizičkim prisustvom i da svoju svakodnevicu obogatite duhovnošću. Na stranama ove knjige naučićete: - Da živite duhovnim životom sve vreme, umesto da se njime površno bavite kad imate slobodnog vremena; - Da preduzmete praktične korake kako biste stvorili život ispunjen smislom, srećom i slobodom; - Da se zapanjite svakog dana dok gledate čuda koja se dešavaju pred vama; - Da otpustite prošlost i živite bez straha od budućnosti; - Da se priključite na neiscrpan izvor obilja, radosti i blagostanja, vaše pravo stečeno rođenjem; - Da unesete više svetlosti u svoj život i u svet oko vas. Ova knjiga povešće vas na put spoznaje gde se krije vaša prava moć. Naučićete da učestvujete u kreiranju života kakav želite. Prihvatićete da život ima tok, da je privlačenje zabavno i da ne morate raditi danonoćno da biste ostvarili svoje želje. Što je najvažnije – osećaćete se dobro! Kad se osećate dobro, zračite radošću i popravljate raspoloženje svim ljudima u svom okruženju. Kad pročitate ovu knjigu, znaćete kako da ostvarite svoju svrhu – da budete sila ljubavi u svetu!

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter