Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Vježbajte bez sprava za žene

Vježbajte bez sprava za žene

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-1492-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9371

Broj strana:

176

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon svjetskog uspjeha priručnika Vježbajte bez sprava (You are Your own Gym), autorski dvojac Mark Lauren i Joshua Clark pišu priručnik za vježbanje namijenjen isključivo ženama.

Kako su iskustva u treniranju mornaričkih Tuljana, specijalnih postrojbi američke mornarice Marku Laurenu pokazala, specifičnosti između ženske i muške fiziologije, snage i mogućnosti nametnule su potrebu ovakvog priručnika koji vodi računa o ženskoj anatomiji i o tome da ženama njie nužno potrebna snaga već tijelo oblikovano u skladu sa njihovom građom. Isto tako, priručnik je nastao i zbog autorove osobne zgroženosti činjenicom da se žene bespotrebno izgladnjuju i muče raznim dijetama, troše mnogo novca na skupe satove u teretanama ili fitnes centrima, a da rezultati nisu ni iz daleka takvi kakve priželjkuju. I da biti mršav, ne znači imati lijepo i zdravo tijelo. Zbog toga ovaj priručnik donosi 120 različitih vježbi, namijenjenih ženama, i podijeljenih u tri različite razine težine izvođenja što omogućuje ženama da im vježbanje nikada ne bude dosadno te da u vrlo kratkom vremenu, povećavanjem težine vježbi, steknu vitku i mišićavu, lijepo oblikovanu figuru kojm će se ponositi.

  • Originalni naziv: Body by You: The You...
  • Prevodilac: Lidija Lebinec
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Nakon svjetskog uspjeha priručnika Vježbajte bez sprava (You are Your own Gym), autorski dvojac Mark Lauren i Joshua Clark pišu priručnik za vježbanje namijenjen isključivo ženama. Kako su iskustva u treniranju mornaričkih Tuljana, specijalnih postrojbi američke mornarice Marku Laurenu pokazala, specifičnosti između ženske i muške fiziologije, snage i mogućnosti nametnule su potrebu ovakvog priručnika koji vodi računa o ženskoj anatomiji i o tome da ženama njie nužno potrebna snaga već tijelo oblikovano u skladu sa njihovom građom. Isto tako, priručnik je nastao i zbog autorove osobne zgroženosti činjenicom da se žene bespotrebno izgladnjuju i muče raznim dijetama, troše mnogo novca na skupe satove u teretanama ili fitnes centrima, a da rezultati nisu ni iz daleka takvi kakve priželjkuju. I da biti mršav, ne znači imati lijepo i zdravo tijelo. Zbog toga ovaj priručnik donosi 120 različitih vježbi, namijenjenih ženama, i podijeljenih u tri različite razine težine izvođenja što omogućuje ženama da im vježbanje nikada ne bude dosadno te da u vrlo kratkom vremenu, povećavanjem težine vježbi, steknu vitku i mišićavu, lijepo oblikovanu figuru kojm će se ponositi.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter