Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Ključevi moći + 8 top tehnika

Ključevi moći + 8 top tehnika

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3056-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V6041

Broj strana:

320

Težina:

295 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Tajne upravljanja energijama + 8 TOP TEHNIKA

Za promenu nefunkcionalnih uverenja i postizanje ličnog napretka

Stvorite život o kojem ste oduvek maštali.

Svi putevi uvek nas vode do otkrivanja nas samih.

Ključevi moći postoje kako bi vas uputili ka najvažnijem biću u vašem životu - na vas same. Bićete u jedinstvenoj prilici da učinite ono što ste uvek želeli - da promenite svet, i to na jedini mogući način: tako što ćete steći moć da menjate sebe. Knjiga će vam pomoći da otključate sopstvena vrata moći, ali ne da biste gospodarili drugima, već isključivo sobom. Otkriće vam tajnu zašto vam se dešava ono što ne želite, naučićete kako pobede i porazi počinju i završavaju se u našim mislima, spoznaćete da ne postoje nerešivi problemi, bez obzira na to u koliko teškoj situaciji se trenutno nalazite.

Čitanje ove knjige izvanredna je prilika da naučite kako da u svakoj situaciji prepoznate ono što je dobro po vas. Da uvidite da slučajnosti nema. Da ste vi borac, koji nekada dobija, nekada gubi, ali nikada ne odustaje. Da možete postati najmoćnija osoba na planeti, ispunjena strašću, voljom, verom i ljubavlju pred svim izazovima života. Srećno!

Vaša Zorica Karanović

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Tajne upravljanja energijama + 8 TOP TEHNIKA Za promenu nefunkcionalnih uverenja i postizanje ličnog napretka Stvorite život o kojem ste oduvek maštali. Svi putevi uvek nas vode do otkrivanja nas samih. Ključevi moći postoje kako bi vas uputili ka najvažnijem biću u vašem životu - na vas same. Bićete u jedinstvenoj prilici da učinite ono što ste uvek želeli - da promenite svet, i to na jedini mogući način: tako što ćete steći moć da menjate sebe. Knjiga će vam pomoći da otključate sopstvena vrata moći, ali ne da biste gospodarili drugima, već isključivo sobom. Otkriće vam tajnu zašto vam se dešava ono što ne želite, naučićete kako pobede i porazi počinju i završavaju se u našim mislima, spoznaćete da ne postoje nerešivi problemi, bez obzira na to u koliko teškoj situaciji se trenutno nalazite. Čitanje ove knjige izvanredna je prilika da naučite kako da u svakoj situaciji prepoznate ono što je dobro po vas. Da uvidite da slučajnosti nema. Da ste vi borac, koji nekada dobija, nekada gubi, ali nikada ne odustaje. Da možete postati najmoćnija osoba na planeti, ispunjena strašću, voljom, verom i ljubavlju pred svim izazovima života. Srećno! Vaša Zorica Karanović

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter