Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Kako gospodariti sobom pomoću svesne autosugestije

Kako gospodariti sobom pomoću svesne autosugestije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Emil Kue


ISBN:

978-86-7694-342-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9381

Broj strana:

125

Težina:

200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Fenomen velikog interesovanja za, može se reći, kultnu knjigu KAKO GOSPODARITI SOBOM može se razumjeti ako se razumije suština njene postavke - da možemo i sami sebi pomoći. To Kue nadahnuto i uvjerljivo, kroz desetine autentičnih primjera izlečenja iz svoje bogate prakse, dokazuje. Kue na jasan i jednostavan način, ne ulazeći u komplikovano i nepotrebno teoretisanje, tumači svoju metodu korišćenja svjesne autosugestije. Iako se metoda nastala prije sedam decenija može savremenom čitaocu učiniti naivnom ona to nije jer savremena medicina, a posebno moderna psihosomatska medicina, koja u poslednjih dvadeset godina doživljava buran razvoj, kao svoje osnovne postulate koristi upravo Kueove teze o uticaju svijesti na vegetativni nervni sistem. Kako to naš narod voli da kaže sve iz glave polazi.

Posebna vrijednost ove knjige, kao rijetko koje, je njena poruka nade i optimizma, poruka vjere u čovjeka i njegovu moć da sopstvenim nastojanjem i snagom utiče na kvalitet vlastitog življenja.

  • Originalni naziv: La maitrise de soi
  • Prevodilac: Ana Jovanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Fenomen velikog interesovanja za, može se reći, kultnu knjigu KAKO GOSPODARITI SOBOM može se razumjeti ako se razumije suština njene postavke - da možemo i sami sebi pomoći. To Kue nadahnuto i uvjerljivo, kroz desetine autentičnih primjera izlečenja iz svoje bogate prakse, dokazuje. Kue na jasan i jednostavan način, ne ulazeći u komplikovano i nepotrebno teoretisanje, tumači svoju metodu korišćenja svjesne autosugestije. Iako se metoda nastala prije sedam decenija može savremenom čitaocu učiniti naivnom ona to nije jer savremena medicina, a posebno moderna psihosomatska medicina, koja u poslednjih dvadeset godina doživljava buran razvoj, kao svoje osnovne postulate koristi upravo Kueove teze o uticaju svijesti na vegetativni nervni sistem. Kako to naš narod voli da kaže sve iz glave polazi. Posebna vrijednost ove knjige, kao rijetko koje, je njena poruka nade i optimizma, poruka vjere u čovjeka i njegovu moć da sopstvenim nastojanjem i snagom utiče na kvalitet vlastitog življenja.

Dodatne informacije

Izdavač Beoknjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter