Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kad se dogodi najgore

Kad se dogodi najgore

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-84413-79-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3636

Broj strana:

199

Težina:

325 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,70 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Pravilo koje stoji iza ove knjige je vrlo prosto: nikad se ne zna. Nikada ne možete da budete sasvim sigurni u to šta će vam život prirediti, šta se krije iza ćoška, šta leti iznad vas ili šta pliva ispod površine.

Nikad ne možete da budete sigurni u to kada ćete morati da vlastitim odlukama birate između života i smrti. Ali kad taj trenutak dođe, morate da znate šta treba da uradite. Ova knjiga je nastala upravo iz želje i potrebe da vas nauči kako da izvučete živu glavu iz naizgled bezizlaznih situacija, šta da uradite kad pilot izgubi svijest i vi treba da spustite avion, ili kad se nađete u blizini ajkule, kad ste primorani da skačete s mosta ili da iskačete iz automobila, kako da se oduprete aligatoru, da umaknete pumi ili preživite ujed otrovnice. Čini vam se da se nikada nećete naći u nekoj od tih situacija. Možda, ali da li ste sigurni da se nikada nećete naći u situaciji da morate da provalite u sopstvenu kuću, ili da bježeći od nekoga morate da obijete automobil i pokrenete ga bez ključa.

Iz ove knjige ćete naučiti kako da to najbolje i najbrže uradite. Kako su oluje sve češće nije na odmet da znate kako da postupite sa srušenim električnim vodom, kao što je korisno da znate kako da primite udarce u slučaju da vas neko napadne, ili da pružite prvu pomoć u hitnim slučajevima, da izvršite traheotomiju, obavite porođaj u kolima ili lječite ranu od metka ili noža. Bez ove knjige ne bi trebalo da krećete na put jer, nikad se ne zna. U stvari, treba da vam uvjek pri ruci. Ali takođe treba da znate da sve što je u njoj opisano treba da preduzmete samo ako vam je život ugrožen i nemate drugog izbora.

  • Originalni naziv: The Worst-Case Scenario...
  • Prevodilac: Brankica Mikić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pravilo koje stoji iza ove knjige je vrlo prosto: nikad se ne zna. Nikada ne možete da budete sasvim sigurni u to šta će vam život prirediti, šta se krije iza ćoška, šta leti iznad vas ili šta pliva ispod površine. Nikad ne možete da budete sigurni u to kada ćete morati da vlastitim odlukama birate između života i smrti. Ali kad taj trenutak dođe, morate da znate šta treba da uradite. Ova knjiga je nastala upravo iz želje i potrebe da vas nauči kako da izvučete živu glavu iz naizgled bezizlaznih situacija, šta da uradite kad pilot izgubi svijest i vi treba da spustite avion, ili kad se nađete u blizini ajkule, kad ste primorani da skačete s mosta ili da iskačete iz automobila, kako da se oduprete aligatoru, da umaknete pumi ili preživite ujed otrovnice. Čini vam se da se nikada nećete naći u nekoj od tih situacija. Možda, ali da li ste sigurni da se nikada nećete naći u situaciji da morate da provalite u sopstvenu kuću, ili da bježeći od nekoga morate da obijete automobil i pokrenete ga bez ključa. Iz ove knjige ćete naučiti kako da to najbolje i najbrže uradite. Kako su oluje sve češće nije na odmet da znate kako da postupite sa srušenim električnim vodom, kao što je korisno da znate kako da primite udarce u slučaju da vas neko napadne, ili da pružite prvu pomoć u hitnim slučajevima, da izvršite traheotomiju, obavite porođaj u kolima ili lječite ranu od metka ili noža. Bez ove knjige ne bi trebalo da krećete na put jer, nikad se ne zna. U stvari, treba da vam uvjek pri ruci. Ali takođe treba da znate da sve što je u njoj opisano treba da preduzmete samo ako vam je život ugrožen i nemate drugog izbora.

Dodatne informacije

Izdavač Mono i Manjana
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter