Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Budi samouverena - Nauka i umetnost samopouzdanja : šta žene treba da znaju

Budi samouverena - Nauka i umetnost samopouzdanja : šta žene treba da znaju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03210-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B5325

Broj strana:

256

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Poznajete onaj nelagodan osećaj: ukoliko progovorite, zvučaćete ili glupo ili nametljivo? Osećate kako je vaš uspeh neočekivan ili nezaslužen? Uznemirene ste kada napustite svoju zonu komfora da biste probale nešto novo i uzbudljivo i možda rizikovale? Zašto je to tako i kolika je uloga samopouzdanja u svemu tome?
Koliko je ono bitno za naše blagostanje i naš uspeh?

U želji da odgovore na ova i mnoga druga pitanja u vezi sa samopouzdanjem, autorke Keti Kej i Kler Šipman napisale su informativan i sveobuhvatan vodič za razumevanje samopouzdanja, koji uz to pruža savete na koji način da osnažite svoju ličnost – za žene svih starosnih grupa u svim fazama karijere.
Kombinujući najsavremenija istraživanja iz psihologije sa primerima iz sopstvenog života i života drugih uspešnih poslovnih žena, autorke vas podstiču da prihvatite izazov na radnom mestu, nude inspiraciju i praktične savete kako da savladate prepreke i ostvarite karijeru kakvu želite i zaslužujete.

Vreme je da izađete iz zone komfora i prihvatite se onog najtežeg rada – rada na sebi. Prilagođavajte se životnim situacijama i nikad ne odustajte. I povrh svega, uvek verujte u sebe. Uspeh neće izostati!

  • Originalni naziv: Confidence code / Katty...
  • Prevodilac: Vesna Pravdić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Poznajete onaj nelagodan osećaj: ukoliko progovorite, zvučaćete ili glupo ili nametljivo? Osećate kako je vaš uspeh neočekivan ili nezaslužen? Uznemirene ste kada napustite svoju zonu komfora da biste probale nešto novo i uzbudljivo i možda rizikovale? Zašto je to tako i kolika je uloga samopouzdanja u svemu tome? Koliko je ono bitno za naše blagostanje i naš uspeh? U želji da odgovore na ova i mnoga druga pitanja u vezi sa samopouzdanjem, autorke Keti Kej i Kler Šipman napisale su informativan i sveobuhvatan vodič za razumevanje samopouzdanja, koji uz to pruža savete na koji način da osnažite svoju ličnost – za žene svih starosnih grupa u svim fazama karijere. Kombinujući najsavremenija istraživanja iz psihologije sa primerima iz sopstvenog života i života drugih uspešnih poslovnih žena, autorke vas podstiču da prihvatite izazov na radnom mestu, nude inspiraciju i praktične savete kako da savladate prepreke i ostvarite karijeru kakvu želite i zaslužujete. Vreme je da izađete iz zone komfora i prihvatite se onog najtežeg rada – rada na sebi. Prilagođavajte se životnim situacijama i nikad ne odustajte. I povrh svega, uvek verujte u sebe. Uspeh neće izostati!

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter