Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Praktični vodič za kreativnu vizualizaciju

Praktični vodič za kreativnu vizualizaciju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788660356767

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5214

Broj strana:

167

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,30 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ako ste spremni za moćnu magiku (magick - pravi razliku između okultnog i izvođenja magije i definiše se kao „nauka i umetnost koje izazivaju promenu u saglasnosti sa voljom, uključujući „ovozemaljska“ delovanja volje, kao i ritualnu magiju) bez korišcenja čarobnih štapica, odora ili oltara, potreban vam je Praktični vodič za kreativnu vizualizaciju Deninga i Filipsove. U njemu ćete naći sve što treba da znate kako biste ovim moćnim sistemom magije upravljali umom.

U knjizi se prvo objašnjava šta je tačno kreativna vizualizacija, a šta nije. Zatim je data tehnika za opuštanje tela i uma, što je neophodno ako želite iz vizualizacija da izvučete najviše što je moguće. Takođe ćete naučiti kako da koristite kontrolisano disanje da biste pojačali magiku.

Potom cete naučiti razne tehnike vizualizacije koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Te tehnike uključuju metod jednostavne kreativne vizualizacije, tehniku punjenja, master metod kreativne vizualizacije, i tehniku zvezde kreativne vizualizacije.

  • Prevodilac: Mirjana Kefer
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ako ste spremni za moćnu magiku (magick - pravi razliku između okultnog i izvođenja magije i definiše se kao „nauka i umetnost koje izazivaju promenu u saglasnosti sa voljom, uključujući „ovozemaljska“ delovanja volje, kao i ritualnu magiju) bez korišcenja čarobnih štapica, odora ili oltara, potreban vam je Praktični vodič za kreativnu vizualizaciju Deninga i Filipsove. U njemu ćete naći sve što treba da znate kako biste ovim moćnim sistemom magije upravljali umom. U knjizi se prvo objašnjava šta je tačno kreativna vizualizacija, a šta nije. Zatim je data tehnika za opuštanje tela i uma, što je neophodno ako želite iz vizualizacija da izvučete najviše što je moguće. Takođe ćete naučiti kako da koristite kontrolisano disanje da biste pojačali magiku. Potom cete naučiti razne tehnike vizualizacije koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Te tehnike uključuju metod jednostavne kreativne vizualizacije, tehniku punjenja, master metod kreativne vizualizacije, i tehniku zvezde kreativne vizualizacije.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter