Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Lekovita moć eteričnih ulja

Lekovita moć eteričnih ulja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6035-657-6

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B9088

Broj strana:

323

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Erik Zjelinski - doktor kiropraktike i organizator samita Revolucija eteričnih ulja - pruža sveobuhvatan vodič za usavršavanje korišćenja eteričnih ulja, a u cilju postizanja dobrog zdravlja i blagostanja; ovaj vodič sadrži na desetine recepata i formula za miran i okrepljujući san, ublažavanje upala, uravnoteženje hormona i mnogo toga drugog.

Postizanje istinskog zdravlja nije lak zadatak. Mnogim ljudima je lakše da popiju tabletu ili da zanemare dugotrajnu nelagodnost kako bi završili sve svoje obaveze. U knjizi Lekovita moć eteričnih ulja Erik Zjelinski pokazuje čitaocima kako da stave svoje zdravlje na prvo mesto i uživaju u brojnim koristima eteričnih ulja. Eterična ulja predstavljaju prirodno rešenje za mnoge zdravstvene probleme, od anksioznosti i depresije do dubinske upale. Ova knjiga je posebno korisna za početnike, jer Dr Z objašnjava sve što treba da znate za početno korišćenje eteričnih ulja, uključujući i sedam najboljih ulja i uobičajene tehnike korišćenja i alatke; on pruža primere dnevnih običaja koje možete i sami da sledite kako biste uživali u korisnim svojstvima eteričnih ulja, uključujući i petominutno korišćenje ulja tamjana i nerolija koje će vam omogućiti produktivan dan bez stresa, kao i jednostavan običaj pred spavanje koji obuhvata korišćenje ulja lavande zbog njegovog uspavljujućeg dejstva.

  • Originalni naziv: The Healing Power of...
  • Prevodilac: Srđan Ladičorbić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Erik Zjelinski - doktor kiropraktike i organizator samita Revolucija eteričnih ulja - pruža sveobuhvatan vodič za usavršavanje korišćenja eteričnih ulja, a u cilju postizanja dobrog zdravlja i blagostanja; ovaj vodič sadrži na desetine recepata i formula za miran i okrepljujući san, ublažavanje upala, uravnoteženje hormona i mnogo toga drugog. Postizanje istinskog zdravlja nije lak zadatak. Mnogim ljudima je lakše da popiju tabletu ili da zanemare dugotrajnu nelagodnost kako bi završili sve svoje obaveze. U knjizi Lekovita moć eteričnih ulja Erik Zjelinski pokazuje čitaocima kako da stave svoje zdravlje na prvo mesto i uživaju u brojnim koristima eteričnih ulja. Eterična ulja predstavljaju prirodno rešenje za mnoge zdravstvene probleme, od anksioznosti i depresije do dubinske upale. Ova knjiga je posebno korisna za početnike, jer Dr Z objašnjava sve što treba da znate za početno korišćenje eteričnih ulja, uključujući i sedam najboljih ulja i uobičajene tehnike korišćenja i alatke; on pruža primere dnevnih običaja koje možete i sami da sledite kako biste uživali u korisnim svojstvima eteričnih ulja, uključujući i petominutno korišćenje ulja tamjana i nerolija koje će vam omogućiti produktivan dan bez stresa, kao i jednostavan običaj pred spavanje koji obuhvata korišćenje ulja lavande zbog njegovog uspavljujućeg dejstva.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter