Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Iscelite sebe, iscelite svet

Iscelite sebe, iscelite svet

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Debora King


ISBN:

9788660355982

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5190

Broj strana:

252

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Energija koja je izvor vaše isceljujuće moći je živa sila koja izvire iz vas i oko vas. Ona je u vama upravo sada – nevidljivi mlazevi koji se uzdižu i odlaze protičući kroz sve energetske kanale u vašem telu. Ova primarna sila energije povezana je s vašim duhom, kao i s vašim fizičkim, emocionalnim i mentalnim telima. Zapravo, ona je supstanca duha. Volim da je nazivam energija životne sile jer kombinuje moćne energije vašeg ličnog energetskog polja i univerzalnog energetskog polja.

Debora King, duhovni učitelj i autorka bestselera Njujork tajmsa „Postanite sopstveni šaman″, u ovoj pristupačnoj i nadahnjujućoj knjizi predstavlja svoju metodu Isceljenje pomoću energije životne sile koja će zauvek promeniti vaš način povezivanja sa energijom.

Šta stoji između vas i života koji vam je namenjen da vodite? Odgovor se krije u vašem energetskom polju i tome kako njime upravljate. Kada potisnuta osećanja, bol i trauma, zakrče energetske puteve, to dovodi do slabljenja kako našeg ličnog polja tako i onog univerzalnog, sprečavajući nas da živimo najbolje što možemo.

  • Prevodilac: Mirjana Kefer
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Energija koja je izvor vaše isceljujuće moći je živa sila koja izvire iz vas i oko vas. Ona je u vama upravo sada – nevidljivi mlazevi koji se uzdižu i odlaze protičući kroz sve energetske kanale u vašem telu. Ova primarna sila energije povezana je s vašim duhom, kao i s vašim fizičkim, emocionalnim i mentalnim telima. Zapravo, ona je supstanca duha. Volim da je nazivam energija životne sile jer kombinuje moćne energije vašeg ličnog energetskog polja i univerzalnog energetskog polja. Debora King, duhovni učitelj i autorka bestselera Njujork tajmsa „Postanite sopstveni šaman″, u ovoj pristupačnoj i nadahnjujućoj knjizi predstavlja svoju metodu Isceljenje pomoću energije životne sile koja će zauvek promeniti vaš način povezivanja sa energijom. Šta stoji između vas i života koji vam je namenjen da vodite? Odgovor se krije u vašem energetskom polju i tome kako njime upravljate. Kada potisnuta osećanja, bol i trauma, zakrče energetske puteve, to dovodi do slabljenja kako našeg ličnog polja tako i onog univerzalnog, sprečavajući nas da živimo najbolje što možemo.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter