Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Priručni vodič za pedagoge početnike u osnovnoj školi + CD

Priručni vodič za pedagoge početnike u osnovnoj školi + CD

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-41-270-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3674

Broj strana:

220

Težina:

390 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Pedagog je, u najširem obimu pojma, osoba koja vodi i poučava. Neka vas onda ne čudi knjiga koju imate u svojim rukama, a ponajmanje njen naslov.Ona je rezultat jednog istinskog nastojanja autorice da svoje iskustvene spoznaje podijeli s drugima, prije svih početnicima u ovom zahtjevnom poslu.

Poštovani čitaoci, preporučujemo da se upustite na istraživanje sadržaja koji se krije između korica ove knjige. Da slučajno ne biste lutali pri realizaciji navedenih tematskih ili programskih cjelina autorica vam sugerira moguće modele i puteve, a nerijetko i korake koji vode ka uspjehu.

Nisu izostali ni prilozi i instrumenti: upitinici, skale i obrasci izjava, različiti prijedlozi za radionice...Možete ih iskoristiti takvim kakvi jesu i primijeniti odmah zahvaljujući priloženom CD-u.

Svaka stranica ove knjige jedan je argument više u prilog ljepoti poziva pedadoga ali i potvrda odgovornosti koju on sa sobom nosi.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x220
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Pedagog je, u najširem obimu pojma, osoba koja vodi i poučava. Neka vas onda ne čudi knjiga koju imate u svojim rukama, a ponajmanje njen naslov.Ona je rezultat jednog istinskog nastojanja autorice da svoje iskustvene spoznaje podijeli s drugima, prije svih početnicima u ovom zahtjevnom poslu. Poštovani čitaoci, preporučujemo da se upustite na istraživanje sadržaja koji se krije između korica ove knjige. Da slučajno ne biste lutali pri realizaciji navedenih tematskih ili programskih cjelina autorica vam sugerira moguće modele i puteve, a nerijetko i korake koji vode ka uspjehu. Nisu izostali ni prilozi i instrumenti: upitinici, skale i obrasci izjava, različiti prijedlozi za radionice...Možete ih iskoristiti takvim kakvi jesu i primijeniti odmah zahvaljujući priloženom CD-u. Svaka stranica ove knjige jedan je argument više u prilog ljepoti poziva pedadoga ali i potvrda odgovornosti koju on sa sobom nosi.

Dodatne informacije

Izdavač Šahinpašić
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter