Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Prirodni lijekovi za koje oni ne žele da vi znate

Prirodni lijekovi za koje oni  ne žele da vi znate

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kevin Trudeau


ISBN:

978-953-201790-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0939

Broj strana:

420

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

38,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jeste li svjesni da vas truje većina onoga što jedete? Jeste li svjesni da je medicinska struka, zajedno sa farmaceutskom industrijom, jako zainteresirana za to da i dalje ostanete bolesni, a ne za to da vas izliječi?

Kevin Trudeau u svojoj eksplozivnoj novoj knjizi Prirodni lijekovi za koje oni ne žele da vi znate razotkriva leglo prevara i dvostrukih mjerila koja se odnose na vaše zdravlje. Iz velikih robnih centara koji pripadaju golemimjavnim trgovačkim korporacijama izlaze prerađene, kontrolirane, promijenjene prehrambene namjernice. Te umjetne i otrovne poslastice nakon toga se prodaju s blagoslovom Savezne agencije za zaštitu potrošača i Uprave za hranu i lijekove, vladinih organizacija zaduženih za očuvanje javne dobrobiti, polažući tako temelje za buduće bolesti i kronično loše zdravlje potrošača, kao i zajamčen izvor prihoda medicinskog i farmaceutskog područja.

Stoga se pridružite Kevinu na čudesnom putovanju kroz svijet prehrane i zdravlje i naučite nešto o Prirodnim lijekovima za koje oni ne žele da vi znate.

  • Originalni naziv: Natural Cures "They"...
  • Prevodilac: Radha Rojc Belčec
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Jeste li svjesni da vas truje većina onoga što jedete? Jeste li svjesni da je medicinska struka, zajedno sa farmaceutskom industrijom, jako zainteresirana za to da i dalje ostanete bolesni, a ne za to da vas izliječi? Kevin Trudeau u svojoj eksplozivnoj novoj knjizi Prirodni lijekovi za koje oni ne žele da vi znate razotkriva leglo prevara i dvostrukih mjerila koja se odnose na vaše zdravlje. Iz velikih robnih centara koji pripadaju golemimjavnim trgovačkim korporacijama izlaze prerađene, kontrolirane, promijenjene prehrambene namjernice. Te umjetne i otrovne poslastice nakon toga se prodaju s blagoslovom Savezne agencije za zaštitu potrošača i Uprave za hranu i lijekove, vladinih organizacija zaduženih za očuvanje javne dobrobiti, polažući tako temelje za buduće bolesti i kronično loše zdravlje potrošača, kao i zajamčen izvor prihoda medicinskog i farmaceutskog područja. Stoga se pridružite Kevinu na čudesnom putovanju kroz svijet prehrane i zdravlje i naučite nešto o Prirodnim lijekovima za koje oni ne žele da vi znate.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter