Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Principi astrologije

Principi astrologije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-85269-07-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0679

Broj strana:

198

Težina:

324 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Tumačenje horoskopa - sudbina

Rođaci, brak, prijatelji.
Treća, sedma i jedanaesta kuća odgovaraju trima vazdušnim znacima, te su sve povezane sa odnosima, i pokazuju, uz pomoć svojih vladaoca i tela koja se tu nađu, sa kakvim će ljudima natus kontaktirati i sa kakvim rezultatima.

Treća indicira braću i sestre, i, s obzirom na isto, i druge bliske odnose. Oni se svakako najbolje tumače kao što sledi:
Tetke i ujaci sa očeve strane: 6. kuća
Tetke i ujaci sa majčine strane: 12. kuća
Prvi rođaci: pete kuće od ovih, to su 4. i 10.; i drugi odnosi na isti način.
Sa ovakvim tumačenjima se svakako ne može ići predaleko, i moraju se uzeti kada se radi o odnosu natusa i određene osobe, te to nije apsolutna istina o tim osobama kao o individuama. Inače bi sva deca istih roditelja trebala biti rođena sa sličnim indikacijama s obzirom na roditelje, ujake, rođake itd. Predmet krvnih veza je vrlo težak. Mnogo zavisi od prirode psihološke veze izmedu natusa i njegove braće i sestara. Očigledno je da 3. kuća ne može označavati svu braću i sestre, pošto će oni imati različite, i ponekad veoma različite horoskope.
Verovatno je korektno uzeti 3. kuću da označava posebno srarijeg brata, 5. (treća od 3.), drugog i 7- trećeg itd., izuzimajtići one koji zbog razloga rane smrti ili odvajanja nisu uticali na natusa.

  • Originalni naziv: The Principles of Astrology...
  • Prevodilac: Aleksandar Dramičanin
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tumačenje horoskopa - sudbina Rođaci, brak, prijatelji. Treća, sedma i jedanaesta kuća odgovaraju trima vazdušnim znacima, te su sve povezane sa odnosima, i pokazuju, uz pomoć svojih vladaoca i tela koja se tu nađu, sa kakvim će ljudima natus kontaktirati i sa kakvim rezultatima. Treća indicira braću i sestre, i, s obzirom na isto, i druge bliske odnose. Oni se svakako najbolje tumače kao što sledi: Tetke i ujaci sa očeve strane: 6. kuća Tetke i ujaci sa majčine strane: 12. kuća Prvi rođaci: pete kuće od ovih, to su 4. i 10.; i drugi odnosi na isti način. Sa ovakvim tumačenjima se svakako ne može ići predaleko, i moraju se uzeti kada se radi o odnosu natusa i određene osobe, te to nije apsolutna istina o tim osobama kao o individuama. Inače bi sva deca istih roditelja trebala biti rođena sa sličnim indikacijama s obzirom na roditelje, ujake, rođake itd. Predmet krvnih veza je vrlo težak. Mnogo zavisi od prirode psihološke veze izmedu natusa i njegove braće i sestara. Očigledno je da 3. kuća ne može označavati svu braću i sestre, pošto će oni imati različite, i ponekad veoma različite horoskope. Verovatno je korektno uzeti 3. kuću da označava posebno srarijeg brata, 5. (treća od 3.), drugog i 7- trećeg itd., izuzimajtići one koji zbog razloga rane smrti ili odvajanja nisu uticali na natusa.

Dodatne informacije

Izdavač Metaphysica
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter