Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Princeza Sultana - Čuvaj moju tajnu

Princeza Sultana - Čuvaj moju tajnu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džin Sason


ISBN:

978-86-10-01748-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5624

Broj strana:

280

Težina:

258 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Već više od dvadeset godina, Džin Sason nam pripoveda o voljenoj saudijskoj princezi Sultani koja se bori protiv neverovatnih ograničenja sa kojima se suočavaju žene na Bliskom istoku. I pored krhkog napretka, ona ne odustaje od svog cilja i nastavlja da vodi skrivenu borbu za jednaka prava žena, ulažući sve što ima u njihovo obrazovanje i šansu za bolji život.
Dok nemiri potresaju čitav arapski svet, svedoci smo bezumlja i rata koji haraju u Siriji, Iraku, Libiji i Jemenu, odnoseći i ugrožavajući brojne živote. Nažalost, u vreme sukoba, žene i deca obično su prvi na meti muškog nasilja.

Žene izložene brutalnom zlostavljanju u srcima nose teške tajne i mračne trenutke koje su voljne da podele samo s drugim ženama. Nemojte misliti da one nisu hrabre. One su najhrabrije od hrabrih naprosto zato što su smogle snage da nastave da žive.
Prezrene i nesrećne, one poveravaju princezi muke koje im leže na duši, verujući da će skretanje pažnje na njihove probleme pomoći da druge žene, koje se nalaze u sličnoj opasnosti, budu pošteđene takve sudbine, a njihove dirljive priče najubedljivije su od svih svedočanstava.

  • Originalni naziv: Princess. Secrets to...
  • Prevodilac: Ljiljana Petrović Vesković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Već više od dvadeset godina, Džin Sason nam pripoveda o voljenoj saudijskoj princezi Sultani koja se bori protiv neverovatnih ograničenja sa kojima se suočavaju žene na Bliskom istoku. I pored krhkog napretka, ona ne odustaje od svog cilja i nastavlja da vodi skrivenu borbu za jednaka prava žena, ulažući sve što ima u njihovo obrazovanje i šansu za bolji život. Dok nemiri potresaju čitav arapski svet, svedoci smo bezumlja i rata koji haraju u Siriji, Iraku, Libiji i Jemenu, odnoseći i ugrožavajući brojne živote. Nažalost, u vreme sukoba, žene i deca obično su prvi na meti muškog nasilja. Žene izložene brutalnom zlostavljanju u srcima nose teške tajne i mračne trenutke koje su voljne da podele samo s drugim ženama. Nemojte misliti da one nisu hrabre. One su najhrabrije od hrabrih naprosto zato što su smogle snage da nastave da žive. Prezrene i nesrećne, one poveravaju princezi muke koje im leže na duši, verujući da će skretanje pažnje na njihove probleme pomoći da druge žene, koje se nalaze u sličnoj opasnosti, budu pošteđene takve sudbine, a njihove dirljive priče najubedljivije su od svih svedočanstava.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter