Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Princeza od papira

Princeza od papira

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Erin Vot


ISBN:

978-86-10-01861-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M5824

Broj strana:

288

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Samo je želela da ostane verna sebi...

Ela Harper je borac - optimista je i sa obe noge stoji čvrsto na zemlji. Čitavog života selila se iz grada u grad i pokušavala da sastavi kraj sa krajem, verujući da će se jednog dana izvući iz siromaštva. Nakon što joj je majka umrla, ostala je sama na svetu.

Sve dok se nije pojavio Kalum Rojal, najbolji prijatelj njenog oca kog nikada nije upoznala. Ovaj milijarder postaće njen anđeo čuvar i smestiće je u svoj raskošan dom, zajedno sa petoricom svojih sinova, koji Elu vide kao uljeza. Ne zna se koji je od njih šarmantniji i privlačniji, ali nijedan nije toliko fatalan kao Rid. Međutim, on je rešen da Elu vrati u blato iz kojeg je ispuzala.

Život iz bajke ima i onu drugu, mračnu stranu, a to je nešto sa čime se Ela nikada do sada nije susrela. Ako misli da opstane, moraće da nauči da igra po drugačijim pravilima igre.

  • Originalni naziv: Paper Princess
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x210
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Samo je želela da ostane verna sebi... Ela Harper je borac - optimista je i sa obe noge stoji čvrsto na zemlji. Čitavog života selila se iz grada u grad i pokušavala da sastavi kraj sa krajem, verujući da će se jednog dana izvući iz siromaštva. Nakon što joj je majka umrla, ostala je sama na svetu. Sve dok se nije pojavio Kalum Rojal, najbolji prijatelj njenog oca kog nikada nije upoznala. Ovaj milijarder postaće njen anđeo čuvar i smestiće je u svoj raskošan dom, zajedno sa petoricom svojih sinova, koji Elu vide kao uljeza. Ne zna se koji je od njih šarmantniji i privlačniji, ali nijedan nije toliko fatalan kao Rid. Međutim, on je rešen da Elu vrati u blato iz kojeg je ispuzala. Život iz bajke ima i onu drugu, mračnu stranu, a to je nešto sa čime se Ela nikada do sada nije susrela. Ako misli da opstane, moraće da nauči da igra po drugačijim pravilima igre.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter