Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Ilustrovani građevinski priručnik

Ilustrovani građevinski priručnik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-395-0532-5

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1771

Broj strana:

320

Težina:

794 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Građevinarstvo i arhitektura su razvili sopstveni jezik, sa terminima i žargonima koji su ponekada zbunjujući. Nerazumijevanje pravog značenja riječi može biti iritantno i nevažno, ali u najgorim slučajevima može biti skupocjeno pa čak i opasno.

Svaki dio građevine i idejnog projekta u knjizi je ilustrovan, i svaka ručno rađena ilustracija pažljivo je označena odgovarajućim terminom, osiguravajući na taj način korektnu i dosljednu upotrebu svakog termina, od strane svakoga ko radi na projektu.

Korišćenjem crteža - koji ostavljaju malo mjesta dvosmislenosti - postignuti su jasnoća, konciznost i tačnost. Ovo je pravi priručnik za sve one koji se bave građevinarstvom, restauracijom i adaptacijom, uključujući u tu grupu građevince, inženjere, zemljomjere i arhitekte, a odličan je i kao referentna literatura za studente navedenih struka.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x150
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Građevinarstvo i arhitektura su razvili sopstveni jezik, sa terminima i žargonima koji su ponekada zbunjujući. Nerazumijevanje pravog značenja riječi može biti iritantno i nevažno, ali u najgorim slučajevima može biti skupocjeno pa čak i opasno. Svaki dio građevine i idejnog projekta u knjizi je ilustrovan, i svaka ručno rađena ilustracija pažljivo je označena odgovarajućim terminom, osiguravajući na taj način korektnu i dosljednu upotrebu svakog termina, od strane svakoga ko radi na projektu. Korišćenjem crteža - koji ostavljaju malo mjesta dvosmislenosti - postignuti su jasnoća, konciznost i tačnost. Ovo je pravi priručnik za sve one koji se bave građevinarstvom, restauracijom i adaptacijom, uključujući u tu grupu građevince, inženjere, zemljomjere i arhitekte, a odličan je i kao referentna literatura za studente navedenih struka.

Dodatne informacije

Izdavač Građevinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter