Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Betonske konstrukcije - zbirka riješenih zadataka

Betonske konstrukcije - zbirka riješenih zadataka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9958390418

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K1798

Broj strana:

300

Težina:

815 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zbirka riješenih zadataka obuhvata primjere iz gradiva koje se predaje u okviru predmeta betonske konsrtukcije I i Betonske konstrukcije II na studiju za diplomiranog građevinskog inžinjera (VII/1) na konstrukterskom, hidrotehničkom i saobraćajnom odsijeku i numeričke primjere iz dijela gradiva koje se predaje u okviru predmeta Betonske konstrukcije na studiju građevinarstva (VI/1) na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Namijenjena je, prvenstveno, studentima Građevinskog fakulteta, a može korisno poslužiti i u svakodnevnoj građevinskoj praksi.
Zbirka se sastoji iz dva dijela gdje su u prvom dijelu dati primjeri proračuna armiranobetonskih konstrukcija prema, kod nas još uvijek važećem pravilniku o tehničkim normativima za beton i i armirani beton od 1987. god. (PBAB-87), a u drugom dijelu primjeri proračuna armiranobetonskih konstrukcija prema Evropskim normama za beton i prednapragnuti beton EUROCODE 2 (EC-2).

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205X290
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Zbirka riješenih zadataka obuhvata primjere iz gradiva koje se predaje u okviru predmeta betonske konsrtukcije I i Betonske konstrukcije II na studiju za diplomiranog građevinskog inžinjera (VII/1) na konstrukterskom, hidrotehničkom i saobraćajnom odsijeku i numeričke primjere iz dijela gradiva koje se predaje u okviru predmeta Betonske konstrukcije na studiju građevinarstva (VI/1) na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Namijenjena je, prvenstveno, studentima Građevinskog fakulteta, a može korisno poslužiti i u svakodnevnoj građevinskoj praksi. Zbirka se sastoji iz dva dijela gdje su u prvom dijelu dati primjeri proračuna armiranobetonskih konstrukcija prema, kod nas još uvijek važećem pravilniku o tehničkim normativima za beton i i armirani beton od 1987. god. (PBAB-87), a u drugom dijelu primjeri proračuna armiranobetonskih konstrukcija prema Evropskim normama za beton i prednapragnuti beton EUROCODE 2 (EC-2).

Dodatne informacije

Izdavač Sejtarija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter