Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Primena svetlosnih izvora sa plavim svetlosno-emitirajućim diodama u polimerizaciji direktnih kompozitnih restauracija

Primena svetlosnih izvora sa plavim svetlosno-emitirajućim diodama u polimerizaciji direktnih kompozitnih restauracija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-395-0539-4

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

V1706

Broj strana:

116

Težina:

370 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,10 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka je u monografiji prezentovala brojne rezultate istraživanja u oblastima restaurativne stomatologije i stomatoloških polimernih materijala na bazi smola. Veći dio prezentovanih istraživanja vezanih za LED (Light Emitting Diode, engl.), svjetlosne izvore i svjetlosno-aktivirajuće kompozitne materijale za direktne restauracije, sproveden je u okviru izrade doktorske disertacije autorke.

S obzirom na permanentnu aktuelnost problematike polimerizacione kontrakcije svjetlosno-aktivirajućih restaurativnih materijala, istraživanja sprovedena u ovoj oblasti zaslužuju posebno mjesto u savremenoj naučnoj misli.

Monografija se sastoji iz 7 poglavlja: Uvod; Svjetlosno-aktivirajući polimerizacioni proces direktnih kompozitnih restauracija; Tehnologije svjetlosnih izvora za polimerizaciju direktnih kompozitnih restauracija; Pregled istraživanja; Metode istraživanja; Rezultati i diskusija; Zaključci.

  • Izdanje: 0
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x150
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorka je u monografiji prezentovala brojne rezultate istraživanja u oblastima restaurativne stomatologije i stomatoloških polimernih materijala na bazi smola. Veći dio prezentovanih istraživanja vezanih za LED (Light Emitting Diode, engl.), svjetlosne izvore i svjetlosno-aktivirajuće kompozitne materijale za direktne restauracije, sproveden je u okviru izrade doktorske disertacije autorke. S obzirom na permanentnu aktuelnost problematike polimerizacione kontrakcije svjetlosno-aktivirajućih restaurativnih materijala, istraživanja sprovedena u ovoj oblasti zaslužuju posebno mjesto u savremenoj naučnoj misli. Monografija se sastoji iz 7 poglavlja: Uvod; Svjetlosno-aktivirajući polimerizacioni proces direktnih kompozitnih restauracija; Tehnologije svjetlosnih izvora za polimerizaciju direktnih kompozitnih restauracija; Pregled istraživanja; Metode istraživanja; Rezultati i diskusija; Zaključci.

Dodatne informacije

Izdavač Građevinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter