Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Prihvaćanje samoga sebe

Prihvaćanje samoga sebe

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-235-753-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B0698

Broj strana:

96

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

35,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Prihvaćanje samoga sebe jedna je od najčitanijih i najpopularnijih knjiga istaknutoga kršćanskog intelektualca i teologa 20. stoljeća Romana Guardinija. Pisana jednostavnim i razumljivim izričajem, ova knjiga daje duboko promišljen odgovor na temeljna ljudska pitanja: Tko sam ja? Zašto sam ovakav kakav jesam? Jesam li ono što trebam biti? Kako to mogu postati?

Ova jednostavna i naizgled obična pitanja vlastitoga identiteta, koja si nerijetko postavljamo, skrivaju duboku tajnu ljudskoga života i njegova smisla. Guardini nas poziva da se zaustavimo i da se suočimo sa sobom te nam daje razložne smjernice kako doći bliže istini o samima sebi. A ta je istina ohrabrujuća i puna nade jer na početku mojega postojanja stoji inicijativa, Netko tko mi je dao mene. Na početku stoji Onaj koji me je meni dao općenito i kao ovoga određenog koji jesam. Sve do posljednjih određenosti koje postoje u meni, sve do posljednje osobine koja mi omogućuje da u svemu što činim prepoznam samoga sebe.

Zato je svaki novi dan novi početak u kojem iznova možemo biti sretni jer smo od Nekoga željeni i voljeni, u kojem možemo prihvatiti samoga sebe kao Božji dar svijetu i nama samima te u tome uvijek iznova otkrivati svoj najdublji identitet i svoje ispunjenje.

  • Prevodilac: Iva Grubišić Ćurić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x205
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Prihvaćanje samoga sebe jedna je od najčitanijih i najpopularnijih knjiga istaknutoga kršćanskog intelektualca i teologa 20. stoljeća Romana Guardinija. Pisana jednostavnim i razumljivim izričajem, ova knjiga daje duboko promišljen odgovor na temeljna ljudska pitanja: Tko sam ja? Zašto sam ovakav kakav jesam? Jesam li ono što trebam biti? Kako to mogu postati? Ova jednostavna i naizgled obična pitanja vlastitoga identiteta, koja si nerijetko postavljamo, skrivaju duboku tajnu ljudskoga života i njegova smisla. Guardini nas poziva da se zaustavimo i da se suočimo sa sobom te nam daje razložne smjernice kako doći bliže istini o samima sebi. A ta je istina ohrabrujuća i puna nade jer na početku mojega postojanja stoji inicijativa, Netko tko mi je dao mene. Na početku stoji Onaj koji me je meni dao općenito i kao ovoga određenog koji jesam. Sve do posljednjih određenosti koje postoje u meni, sve do posljednje osobine koja mi omogućuje da u svemu što činim prepoznam samoga sebe. Zato je svaki novi dan novi početak u kojem iznova možemo biti sretni jer smo od Nekoga željeni i voljeni, u kojem možemo prihvatiti samoga sebe kao Božji dar svijetu i nama samima te u tome uvijek iznova otkrivati svoj najdublji identitet i svoje ispunjenje.

Dodatne informacije

Izdavač Verbum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter