Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Priče o pivu

Priče o pivu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7436-850-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0954

Broj strana:

232

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ovo je knjiga u kojoj je glavni junak pivo, piće koje umije da pruži utjehu ali i da pokrene na akciju mladog, neprilagođenog pripovedača i likove iz njegovog okruženja.

Direktnim i dinamičnim stilom, duhovito dijeleći priče na one od 0,33 litra i one druge od 0,5 litara, autor pripovjeda o naizgled trivijalnom problemu - koliko je teško naći flašu piva u devet ujutro u centru Beograda, o tome kako se kroz pivsku flašu prelama stvarnost i razračunava se sa Nikom, prijateljem koji mu je upropastio żivot. Vrhunac knjige dostignut je u originalnoj, potresnoj i zrelo napisanoj priči-noveli Metla, kombinezon i škripava stolica u kojoj autor razotkriva sudbinu čistača Tarzana, njegove ekscentrične pivske saputnike i tajanstveni predmet na lokalnom smetlištu koji će ga odvesti do žene u koju će se zaljubiti.

Dobro došli! Zaboravite sve što ste mislili da znate o životu i pivu! Ako ste slabi ili se dvoumite, ako ste antialkoholičar, ako vas muči nesanica, ako ste sujeverni, ako bolujete od srčanih oboljenja ili imate neko ako - ODUSTANITE!

Vi ostali iskoristite priliku i upoznajte neviđenu gomilu sunovraćenih demona koji żive samo na dva mesta - u bačvama sa pivom Nečastivog lično i u glavi jednog pisca iz Pančeva!
... Ćomi, Ritam nereda

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovo je knjiga u kojoj je glavni junak pivo, piće koje umije da pruži utjehu ali i da pokrene na akciju mladog, neprilagođenog pripovedača i likove iz njegovog okruženja. Direktnim i dinamičnim stilom, duhovito dijeleći priče na one od 0,33 litra i one druge od 0,5 litara, autor pripovjeda o naizgled trivijalnom problemu - koliko je teško naći flašu piva u devet ujutro u centru Beograda, o tome kako se kroz pivsku flašu prelama stvarnost i razračunava se sa Nikom, prijateljem koji mu je upropastio żivot. Vrhunac knjige dostignut je u originalnoj, potresnoj i zrelo napisanoj priči-noveli Metla, kombinezon i škripava stolica u kojoj autor razotkriva sudbinu čistača Tarzana, njegove ekscentrične pivske saputnike i tajanstveni predmet na lokalnom smetlištu koji će ga odvesti do žene u koju će se zaljubiti. Dobro došli! Zaboravite sve što ste mislili da znate o životu i pivu! Ako ste slabi ili se dvoumite, ako ste antialkoholičar, ako vas muči nesanica, ako ste sujeverni, ako bolujete od srčanih oboljenja ili imate neko ako - ODUSTANITE! Vi ostali iskoristite priliku i upoznajte neviđenu gomilu sunovraćenih demona koji żive samo na dva mesta - u bačvama sa pivom Nečastivog lično i u glavi jednog pisca iz Pančeva! ... Ćomi, Ritam nereda

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter