Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Priča se o nama

Priča se o nama

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kerolin Braun


ISBN:

978-86-10-02176-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M8151

Broj strana:

263

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,10 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Tajne, tajne... Žene ih najčešće otkrivaju u trenucima kada su same, u privatnosti četiri zida. Ali ponekad se desi da šapatom izgovorene reči dođu do pogrešne osobe i zauvek joj promene život.

Upravo to se dogodilo Trudi Vilijams: sasvim slučajno je saznala da je muž vara na sve strane. Kao da to nije dovoljno, njena ćerka prolazi kroz buntovničku fazu, a bolesna majka je u staračkom domu. Poslednje što joj je trebalo jeste da od tetke nasledi trošnu kuću i u njoj ništa drugo osim gomile uspomena i slomljenih džidža-bidža. Sada još treba i da je renovira, ali u tom poduhvatu ipak neće biti usamljena. Bili Li Taker, komšija i pomalo neobičan lik, zaljubljen u Trudi otkad zna za sebe, nije ni sanjao da će imati priliku da opet bude pored nje. Dok stara kuća poprima novo ruho, Trudi i Bilija će sačekati romantično iznenađenje i oživeti u njima osećanja za koja su se plašili da su ih zauvek izgubili.

  • Originalni naziv: The Ladies Room / Carolyn...
  • Prevodilac: Aida Bajazet
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tajne, tajne... Žene ih najčešće otkrivaju u trenucima kada su same, u privatnosti četiri zida. Ali ponekad se desi da šapatom izgovorene reči dođu do pogrešne osobe i zauvek joj promene život. Upravo to se dogodilo Trudi Vilijams: sasvim slučajno je saznala da je muž vara na sve strane. Kao da to nije dovoljno, njena ćerka prolazi kroz buntovničku fazu, a bolesna majka je u staračkom domu. Poslednje što joj je trebalo jeste da od tetke nasledi trošnu kuću i u njoj ništa drugo osim gomile uspomena i slomljenih džidža-bidža. Sada još treba i da je renovira, ali u tom poduhvatu ipak neće biti usamljena. Bili Li Taker, komšija i pomalo neobičan lik, zaljubljen u Trudi otkad zna za sebe, nije ni sanjao da će imati priliku da opet bude pored nje. Dok stara kuća poprima novo ruho, Trudi i Bilija će sačekati romantično iznenađenje i oživeti u njima osećanja za koja su se plašili da su ih zauvek izgubili.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter