Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Presuda

Presuda

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0993-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

V4828

Broj strana:

656

Težina:

832 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ljubavna veza... bogatasš Meta Soa i Elajze Klark, sjajne modne urednice i nekadašnje debitantkinje godine. Njihov glamurozni život u Londonu šezdesetih, ekstravaganciju Milana i glamur Njujorka, remeti stvarnost s kojom se suočavaju u Samerkortu, prelijepoj oronuloj seoskoj vili, koja je pokolenjima u posjedu Elajzine porodice i koja je sama po sebi izvor velikih nevolja.

Brak... strastan i složen, prepun sukoba uvećanih društvenim i profesionalnim pritiscima. Životi Meta i Elajze neminovno se razdvajaju i ispreplicu s tuđim - tu su sarmantni i uspješni Dzeremi Nortkot iz svijeta reklama, lijepa, blistava italijanska modna ikona Marijela Krespi, Metova sestra Skarlet sa svojim zamršenim ljubavnim vezama. A tu je i Luiza, Metova odlučna i privlačna poslovna partnerka, jednako uspješna kao i on, koja se bori za sopstvenu budućnost.

Dijete... Emi, obožavana, prerano sazrela i krajnja žrtva propalog braka svojih roditelja, spaja ih i razdvaja.

Presuda... U bolu i beznađu donijeta na sudu - gdje se razvode brakovi, saznaje istina, otkrivaju tajne i ruši ugled.
U središtu svega toga leži sudbina jedne djevojčice.

  • Originalni naziv: The Decision
  • Prevodilac: Žermen Filipović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ljubavna veza... bogatasš Meta Soa i Elajze Klark, sjajne modne urednice i nekadašnje debitantkinje godine. Njihov glamurozni život u Londonu šezdesetih, ekstravaganciju Milana i glamur Njujorka, remeti stvarnost s kojom se suočavaju u Samerkortu, prelijepoj oronuloj seoskoj vili, koja je pokolenjima u posjedu Elajzine porodice i koja je sama po sebi izvor velikih nevolja. Brak... strastan i složen, prepun sukoba uvećanih društvenim i profesionalnim pritiscima. Životi Meta i Elajze neminovno se razdvajaju i ispreplicu s tuđim - tu su sarmantni i uspješni Dzeremi Nortkot iz svijeta reklama, lijepa, blistava italijanska modna ikona Marijela Krespi, Metova sestra Skarlet sa svojim zamršenim ljubavnim vezama. A tu je i Luiza, Metova odlučna i privlačna poslovna partnerka, jednako uspješna kao i on, koja se bori za sopstvenu budućnost. Dijete... Emi, obožavana, prerano sazrela i krajnja žrtva propalog braka svojih roditelja, spaja ih i razdvaja. Presuda... U bolu i beznađu donijeta na sudu - gdje se razvode brakovi, saznaje istina, otkrivaju tajne i ruši ugled. U središtu svega toga leži sudbina jedne djevojčice.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter