Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Presto od žada

Presto od žada

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Naomi Novik


ISBN:

978-86-7710-316-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1042

Broj strana:

336

Težina:

438 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Drugi dio veličanstvenog serijala autorke Naomi Novik. Avanture neustrašivog kapetana Vila Lorensa i njegovog zmaja povešće čitaoce na uzbudljivo putovanje u daleke zemlje Orijenta.

Kada je Britanija presrela francuski brod i njegov dragocjeni tovar - zmajevo jaje, kapetan Vil Lorens sa Rilajenta neočekivano je postao gospodar i zapovjednik plemenitog zmaja kome je dao ime Temerer. Kao novi regruti Vazduhoplovnih snaga Britanije, čovjek i zmaj uskoro su dokazali svoju hrabrost u odvažnoj borbi protiv Bonapartinih osvajačkih snaga.

Sada je Kina otkrila da je njihov dragocjeni dar, namjenjen Napoleonu, pao u ruke Britanaca - i bjesna kineska delegacija obećava da će povratiti izuzetnu zvijer. Ipak, Lorens odbija da sarađuje. Suočen sa vješanjem zbog svog prkošenja, Lorens nema drugog izbora sem da pođe sa Temererom na Daleki istok, upuštajući se u putovanje prepuno opasnosti, intriga i neznanih užasa iz dubina. Međutim, kada njih dvojica stignu do dvora kineskog cara, čekaju ih još šokantnija otkrića i još mračnije opasnosti.

  • Originalni naziv: Throne of jade
  • Prevodilac: Srđan Ajduković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Drugi dio veličanstvenog serijala autorke Naomi Novik. Avanture neustrašivog kapetana Vila Lorensa i njegovog zmaja povešće čitaoce na uzbudljivo putovanje u daleke zemlje Orijenta. Kada je Britanija presrela francuski brod i njegov dragocjeni tovar - zmajevo jaje, kapetan Vil Lorens sa Rilajenta neočekivano je postao gospodar i zapovjednik plemenitog zmaja kome je dao ime Temerer. Kao novi regruti Vazduhoplovnih snaga Britanije, čovjek i zmaj uskoro su dokazali svoju hrabrost u odvažnoj borbi protiv Bonapartinih osvajačkih snaga. Sada je Kina otkrila da je njihov dragocjeni dar, namjenjen Napoleonu, pao u ruke Britanaca - i bjesna kineska delegacija obećava da će povratiti izuzetnu zvijer. Ipak, Lorens odbija da sarađuje. Suočen sa vješanjem zbog svog prkošenja, Lorens nema drugog izbora sem da pođe sa Temererom na Daleki istok, upuštajući se u putovanje prepuno opasnosti, intriga i neznanih užasa iz dubina. Međutim, kada njih dvojica stignu do dvora kineskog cara, čekaju ih još šokantnija otkrića i još mračnije opasnosti.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter