Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Presto od lobanja

Presto od lobanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Piter V. Bret


ISBN:

978-86-521-2241-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

M4675

Broj strana:

808

Težina:

1129 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,50 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

Od ovoga srce lupa i adrenalin skače. Skoro savršen krešendo. Book Frivolity

Krazijski presto od lobanja stoji upražnjen.

Ovaj presto, sačinjen od lobanja palih generala i demonskih prinčeva – presto koji krase čast i drevna, moćna magija – zadržava utrobnike na odstojanju. Trebalo je da s tog prestola Aman Džardir osvoji svet, da razjedinjene narode združi u složnu vojsku i jednom zasvagda završi rat s demonima.

Ipak, Arlen Stog, Iscrtani Čovek, usprotivio se ovome i izazvao je Džardira na dvoboj; ovaj nije časno mogao odbiti. Radije nego da rizikuje poraz, Arlen se baca s litice i povlači protivnika za sobom, a svet ostavlja bez Izbavitelja; ovim počinje borba između mogućih naslednika, koja preti da rastrgne tezanske Slobodne gradove na komade.

Na jugu se Inevera, prva Džardirova supruga, upinje da spreči sinove da se poubijaju i započnu građanski rat, a oni se grabe za slavu ne bi li preoteli presto.

Na severu se Liša Papirdžija i Rodžer Krčmar muče da vojvodstva Anžije i Miln nateraju u savez protiv Krazijaca dok ne bude kasno.

Uhvaćeno u unakrsnoj vatri nalazi se vojvodstvo Lakton – bogato, nezaštićeno i dušu dalo za osvajanje.

Za sve to vreme utrobnici samo jačaju, a bez Arlena i Džardira možda nema nikog dovoljno snažnog da ih zaustavi. Samo Rena Stog verovatno zna nešto o sudbini dvojice iščezlih, ali, s druge strane, i ona je nestala...

  • Originalni naziv: The Skull Throne
  • Prevodilac: Nevena Andrić
  • Edicija: Demonski ciklus
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Od ovoga srce lupa i adrenalin skače. Skoro savršen krešendo. Book Frivolity Krazijski presto od lobanja stoji upražnjen. Ovaj presto, sačinjen od lobanja palih generala i demonskih prinčeva – presto koji krase čast i drevna, moćna magija – zadržava utrobnike na odstojanju. Trebalo je da s tog prestola Aman Džardir osvoji svet, da razjedinjene narode združi u složnu vojsku i jednom zasvagda završi rat s demonima. Ipak, Arlen Stog, Iscrtani Čovek, usprotivio se ovome i izazvao je Džardira na dvoboj; ovaj nije časno mogao odbiti. Radije nego da rizikuje poraz, Arlen se baca s litice i povlači protivnika za sobom, a svet ostavlja bez Izbavitelja; ovim počinje borba između mogućih naslednika, koja preti da rastrgne tezanske Slobodne gradove na komade. Na jugu se Inevera, prva Džardirova supruga, upinje da spreči sinove da se poubijaju i započnu građanski rat, a oni se grabe za slavu ne bi li preoteli presto. Na severu se Liša Papirdžija i Rodžer Krčmar muče da vojvodstva Anžije i Miln nateraju u savez protiv Krazijaca dok ne bude kasno. Uhvaćeno u unakrsnoj vatri nalazi se vojvodstvo Lakton – bogato, nezaštićeno i dušu dalo za osvajanje. Za sve to vreme utrobnici samo jačaju, a bez Arlena i Džardira možda nema nikog dovoljno snažnog da ih zaustavi. Samo Rena Stog verovatno zna nešto o sudbini dvojice iščezlih, ali, s druge strane, i ona je nestala...

    Dodatne informacije

    Izdavač Laguna
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter