Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Zemlja snova

Zemlja snova

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4840-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D4405

Broj strana:

360

Težina:

339 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,50 KM
na stanju

Razlog preporuke:

Ne biramo uvek svoje životne puteve; ponekad putevi odaberu nas.

Kategorije:

Sadržaj:

Obrt koji ne možete zamisliti ni u snovima.

Ljubavna priča o kojoj oduvek sanjate.

Kolbi Mils je nekada verovao da mu je sudbina da se bavi muzikom, ali jedna tragedija srušila je njegove snove. Postavši glava male porodične farme u Severnoj Karolini, u potrazi za odmorom od kućnih obaveza, Kolbi prihvata ponudu da svira u baru u Sent Pit Biču na Floridi.

Kad je upoznao Morgan Li, ćerku uticajnih doktora iz Čikaga, njegov svet se okrenuo naglavce. Morgan je diplomirala na prestižnom muzičkom koledžu i gaji ambicije da se odseli u Nešvil i postane zvezda. I u romantičnom i u muzičkom pogledu, ona i Kolbi se dopunjavaju na njima dotad nepoznat način.

U jednoj varošici udaljenoj od svih utabanih puteva Beverli pokušava da nekako skrpi život za sebe i svog šestogodišnjeg sina. Odbegla od agresivnog muža, u trenutku kada joj ponestaje novca a opasnost vreba iza svakog ugla, ona donosi sudbonosnu odluku koja će promeniti sve u šta je verovala.

Za nedelju dana dvoje mladih putovaće stazama koje vode do zanosnih visina i jadâ prve ljubavi. Stotinama kilometara daleko od njih Beverli će proći ispit ljubavi prema svom sinu. A sudbina će ih sve uvući u mrežu spona kakve menjaju život, primoravajući ih da se zapitaju da li san o lepšem životu može da nadživi breme prošlosti.

  • Originalni naziv: Dreamland
  • Prevodilac: Dubravka Srećković Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x170
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Obrt koji ne možete zamisliti ni u snovima. Ljubavna priča o kojoj oduvek sanjate. Kolbi Mils je nekada verovao da mu je sudbina da se bavi muzikom, ali jedna tragedija srušila je njegove snove. Postavši glava male porodične farme u Severnoj Karolini, u potrazi za odmorom od kućnih obaveza, Kolbi prihvata ponudu da svira u baru u Sent Pit Biču na Floridi. Kad je upoznao Morgan Li, ćerku uticajnih doktora iz Čikaga, njegov svet se okrenuo naglavce. Morgan je diplomirala na prestižnom muzičkom koledžu i gaji ambicije da se odseli u Nešvil i postane zvezda. I u romantičnom i u muzičkom pogledu, ona i Kolbi se dopunjavaju na njima dotad nepoznat način. U jednoj varošici udaljenoj od svih utabanih puteva Beverli pokušava da nekako skrpi život za sebe i svog šestogodišnjeg sina. Odbegla od agresivnog muža, u trenutku kada joj ponestaje novca a opasnost vreba iza svakog ugla, ona donosi sudbonosnu odluku koja će promeniti sve u šta je verovala. Za nedelju dana dvoje mladih putovaće stazama koje vode do zanosnih visina i jadâ prve ljubavi. Stotinama kilometara daleko od njih Beverli će proći ispit ljubavi prema svom sinu. A sudbina će ih sve uvući u mrežu spona kakve menjaju život, primoravajući ih da se zapitaju da li san o lepšem životu može da nadživi breme prošlosti.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne biramo uvek svoje životne puteve; ponekad putevi odaberu nas.

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter