Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Voli me

Voli me

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dž. Kener


ISBN:

978-86-10-01345-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3193

Broj strana:

288

Težina:

399 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,80 KM
rasprodano

Razlog preporuke:

Svjetska senzacija koja je pomjerila granice trilera u XXI vijeku.

Kategorije:

Sadržaj:

Poslednji deo trilogije koja je osvojila ženska srca širom sveta.
Privlačan, moćan i samouveren, Dejmijen Stark oduvek je dobijao sve što poželi. Onda je poželeo nju. Niki Ferčajld bila je žena iz snova i jedina koja je otkrila da se iza maske hladnog i nemilosrdnog milijardera krije nežna duša željna utehe.
Međutim, nezaustavljivi plamen žudnje koji je rastao sa svakim novim dodirom samo naizgled je izlečio njihove ožiljke iz prošlosti. Ispod Dejmijenove potrebe za dominacijom i dalje leži kraljevstvo mračnih tajni i izneverenog poverenja, a njegova bolna uspomena iz detinjstva nije dugo ostala sakrivena. Nad njim se nadvija oblak teške optužbe, koji preti da njihovu ljubav ostavi bez nade za spas...
Dve ranjene duše spojene u vrtlogu požude i strasti, podjednako opijajućem i razarajućem, moraće da se izbore sa duhovima prošlosti kako bi sačuvali jedno drugo.

Vatra u njegovim očima bila je i više nego očigledna. Istu sam osetila u svom telu. Nisam znala šta se dogodilo, ni zašto mu je to bilo potrebno, ali nije ni bilo važno. Bila sam njegova.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Poslednji deo trilogije koja je osvojila ženska srca širom sveta. Privlačan, moćan i samouveren, Dejmijen Stark oduvek je dobijao sve što poželi. Onda je poželeo nju. Niki Ferčajld bila je žena iz snova i jedina koja je otkrila da se iza maske hladnog i nemilosrdnog milijardera krije nežna duša željna utehe. Međutim, nezaustavljivi plamen žudnje koji je rastao sa svakim novim dodirom samo naizgled je izlečio njihove ožiljke iz prošlosti. Ispod Dejmijenove potrebe za dominacijom i dalje leži kraljevstvo mračnih tajni i izneverenog poverenja, a njegova bolna uspomena iz detinjstva nije dugo ostala sakrivena. Nad njim se nadvija oblak teške optužbe, koji preti da njihovu ljubav ostavi bez nade za spas... Dve ranjene duše spojene u vrtlogu požude i strasti, podjednako opijajućem i razarajućem, moraće da se izbore sa duhovima prošlosti kako bi sačuvali jedno drugo. Vatra u njegovim očima bila je i više nego očigledna. Istu sam osetila u svom telu. Nisam znala šta se dogodilo, ni zašto mu je to bilo potrebno, ali nije ni bilo važno. Bila sam njegova.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Svjetska senzacija koja je pomjerila granice trilera u XXI vijeku.

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter