Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

U vodu

U vodu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Paula Hawkins


ISBN:

978-953-14-2176-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M6649

Broj strana:

368

Težina:

420 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Pazite se mirne površine - nikad ne znate što vreba ispod nje!

Kategorije:

Sadržaj:

Novi roman iz pera Paule Hawkins, autorice velikog svjetskog hita Djevojka u vlaku, napeti je psihološki triler o neuhvatljivosti istine i obitelji koja se raspada zbog tajni.

Samohranu majku pronađu mrtvu u rijeci koja teče kroz gradić. Ranije tog ljeta, osjetljiva tinejdžerica dočekala je istu sudbinu. Njih dvije nisu prve žene koje su umrle u tim tamnim vodama, ali njihove smrti uznemirile su rijeku i njezinu povijest i iskopale davno potopljene tajne.

Iza utopljenice ostala je usamljena petnaestogodišnja kći. Bez oca i majke, i sad bez ijednog prijatelja, našla se na skrbi majčine sestre, neznanke koja ju plaši i koju su dovukli na mjesto iz kojeg je namjerno pobjegla – mjesto za koje se zaklela da se u njega nikad neće vratiti.

Jednako napetim stilom i pronicavim razumijevanjem ljudskih nagona, kojima je očarala milijune čitatelja diljem svijeta svojim senzacionalnim prvijencem Djevojka u vlaku, Paula Hawkins donosi novo, uzbudljivo, duboko intrigantno štivo o varljivosti osjećaja i sjećanja, kao i o razornom utjecaju prošlosti na sadašnjost.

Pazite se mirne površine - nikad ne znate što vreba ispod nje!

  • Originalni naziv: Into the Water
  • Prevodilac: Mirna Čubranić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Novi roman iz pera Paule Hawkins, autorice velikog svjetskog hita Djevojka u vlaku, napeti je psihološki triler o neuhvatljivosti istine i obitelji koja se raspada zbog tajni. Samohranu majku pronađu mrtvu u rijeci koja teče kroz gradić. Ranije tog ljeta, osjetljiva tinejdžerica dočekala je istu sudbinu. Njih dvije nisu prve žene koje su umrle u tim tamnim vodama, ali njihove smrti uznemirile su rijeku i njezinu povijest i iskopale davno potopljene tajne. Iza utopljenice ostala je usamljena petnaestogodišnja kći. Bez oca i majke, i sad bez ijednog prijatelja, našla se na skrbi majčine sestre, neznanke koja ju plaši i koju su dovukli na mjesto iz kojeg je namjerno pobjegla – mjesto za koje se zaklela da se u njega nikad neće vratiti. Jednako napetim stilom i pronicavim razumijevanjem ljudskih nagona, kojima je očarala milijune čitatelja diljem svijeta svojim senzacionalnim prvijencem Djevojka u vlaku, Paula Hawkins donosi novo, uzbudljivo, duboko intrigantno štivo o varljivosti osjećaja i sjećanja, kao i o razornom utjecaju prošlosti na sadašnjost. Pazite se mirne površine - nikad ne znate što vreba ispod nje!

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Pazite se mirne površine - nikad ne znate što vreba ispod nje!

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter