Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Staklena devica

Staklena devica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ketrin Kukson


ISBN:

978-86-521-4389-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8144

Broj strana:

408

Težina:

379 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,50 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Legendarna autorka ljubavnih romana

Kategorije:

Sadržaj:

Roman o tajnama, ljubavi i ponosu.

Knjige Ketrin Kukson prodate su u više od 130 miliona primeraka, prevedene na 26 jezika, a 17 godina je bila najtraženiji autor u britanskim bibliotekama.

Anabela Lagranž je bila jedino dete u bogatoj porodici vlasnika fabrike stakla na severoistoku Engleske. Imala je divno detinjstvo, roditelji su je voleli a sluge pristajale na svaki njen hir, i samo povremeno se pitala zašto je nikada nisu poveli van kapija njihovog veličanstvenog imanja.

Na svoj deseti rođendan, savladana radoznalošću, otvorila je zabranjena vrata koja su vodila u privatne odaje njenog oca, videla nešto što nije smela i time pokrenula otkrivanje tajne čuvane dugi niz godina. Kada bude napunila osamnaestu, ova osetljiva i lepa mlada žena, puna želja i ideala, saznaće istinu o svom poreklu i ceo njen svet će se srušiti. Odjednom je prisiljena da iz otmenog okruženja svoje mladosti zaroni u grubo društvo niže klase viktorijanske Engleske, gde je samo njena brza pamet, odlučnost i ljubav čoveka koji živi za nju mogu spasiti od gladi i otvoriti vrata drugačijeg, boljeg života.

  • Prevodilac: Dijana Đelošević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman o tajnama, ljubavi i ponosu. Knjige Ketrin Kukson prodate su u više od 130 miliona primeraka, prevedene na 26 jezika, a 17 godina je bila najtraženiji autor u britanskim bibliotekama. Anabela Lagranž je bila jedino dete u bogatoj porodici vlasnika fabrike stakla na severoistoku Engleske. Imala je divno detinjstvo, roditelji su je voleli a sluge pristajale na svaki njen hir, i samo povremeno se pitala zašto je nikada nisu poveli van kapija njihovog veličanstvenog imanja. Na svoj deseti rođendan, savladana radoznalošću, otvorila je zabranjena vrata koja su vodila u privatne odaje njenog oca, videla nešto što nije smela i time pokrenula otkrivanje tajne čuvane dugi niz godina. Kada bude napunila osamnaestu, ova osetljiva i lepa mlada žena, puna želja i ideala, saznaće istinu o svom poreklu i ceo njen svet će se srušiti. Odjednom je prisiljena da iz otmenog okruženja svoje mladosti zaroni u grubo društvo niže klase viktorijanske Engleske, gde je samo njena brza pamet, odlučnost i ljubav čoveka koji živi za nju mogu spasiti od gladi i otvoriti vrata drugačijeg, boljeg života.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Legendarna autorka ljubavnih romana

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter