Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Srce kao ulog

Srce kao ulog

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4654-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D0875

Broj strana:

360

Težina:

369 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Nagrada za najbolji ljubavni roman u Švedskoj

Kategorije:

Sadržaj:

Desi i Sam su nekada bili ludo zaljubljeni par, ali su ih događaji na jednoj zabavi zauvek razdvojili. Laži koje su tada izgovorene ostavile su gorak ukus u ustima i posle petnaest godina.

Desi je sada među vodećima u poslu u kojem su žene malobrojne. Ona je visokokvalifikovani stručnjak za bezbednost sa iskustvom rada u ratnim zonama širom sveta. Iako je uspešna, progone je brojne traume.

Sam je oduvek važio za autsajdera. Desina prevara pobudila mu je želju za osvetom i postala pokretačka snaga. Stvorio je hotelsku imperiju. Ali sada mu prete smrću i neophodno mu je profesionalno obezbeđenje. Sudbina je odlučila da Desi ponovo kroči na njegov put.

Jedan pogled među njima dovoljan je da premosti sve godine tokom kojih se nisu videli. Sam dobija priliku da odigra svoj osvetnički potez, ali oboje će morati da založe srce kao ulog.

  • Prevodilac: Marija Popović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Desi i Sam su nekada bili ludo zaljubljeni par, ali su ih događaji na jednoj zabavi zauvek razdvojili. Laži koje su tada izgovorene ostavile su gorak ukus u ustima i posle petnaest godina. Desi je sada među vodećima u poslu u kojem su žene malobrojne. Ona je visokokvalifikovani stručnjak za bezbednost sa iskustvom rada u ratnim zonama širom sveta. Iako je uspešna, progone je brojne traume. Sam je oduvek važio za autsajdera. Desina prevara pobudila mu je želju za osvetom i postala pokretačka snaga. Stvorio je hotelsku imperiju. Ali sada mu prete smrću i neophodno mu je profesionalno obezbeđenje. Sudbina je odlučila da Desi ponovo kroči na njegov put. Jedan pogled među njima dovoljan je da premosti sve godine tokom kojih se nisu videli. Sam dobija priliku da odigra svoj osvetnički potez, ali oboje će morati da založe srce kao ulog.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Nagrada za najbolji ljubavni roman u Švedskoj

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter