Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Sedam dana u junu

Sedam dana u junu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tija Vilijams


ISBN:

978-86-521-4596-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B9391

Broj strana:

368

Težina:

355 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,90 KM
na stanju

Razlog preporuke:

Najbolji ljubavni roman po izboru Washington Posta

Kategorije:

Sadržaj:

Najbolji ljubavni roman po izboru Washington Posta

Sedam dana da se zaljubiš, petnaest godina da zaboraviš i sedam dana da se sve vrati...

Kada se Šejn i Eva neočekivano sretnu u Njujorku na književnom događaju, svi primećuju da među njima sevaju varnice koje ne raspiruju samo traumu iz njihove prošlosti već i radoznalost drugih književnika. Niko, međutim, ne zna da su kao tinejdžeri, pre petnaest godina, Eva i Šejn proveli jednu burnu nedelju ludo zaljubljeni. Iako se sada možda pretvaraju da se ne poznaju, tokom svih proteklih godina jedno drugom su pisali kroz svoje knjige.

U narednih sedam dana usred sparnog leta u Bruklinu, obnoviće svoju vezu. Eva je oprezna jer ne želi da joj srce ponovo bude slomljeno, ali pre nego što Šejn opet nestane, potražiće odgovore na pitanja koja je odavno muče.

Ovaj roman prepun oštroumnih zapažanja o životu umetnika u savremenoj Americi, ali i o radostima i kompleksnosti odnosa između majki i ćerki, pre svega je urnebesna, romantična i seksi priča o dvoje pisaca koji otkrivaju svoju drugu šansu u ljubavi.

  • Prevodilac: Marko Mladenović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Najbolji ljubavni roman po izboru Washington Posta Sedam dana da se zaljubiš, petnaest godina da zaboraviš i sedam dana da se sve vrati... Kada se Šejn i Eva neočekivano sretnu u Njujorku na književnom događaju, svi primećuju da među njima sevaju varnice koje ne raspiruju samo traumu iz njihove prošlosti već i radoznalost drugih književnika. Niko, međutim, ne zna da su kao tinejdžeri, pre petnaest godina, Eva i Šejn proveli jednu burnu nedelju ludo zaljubljeni. Iako se sada možda pretvaraju da se ne poznaju, tokom svih proteklih godina jedno drugom su pisali kroz svoje knjige. U narednih sedam dana usred sparnog leta u Bruklinu, obnoviće svoju vezu. Eva je oprezna jer ne želi da joj srce ponovo bude slomljeno, ali pre nego što Šejn opet nestane, potražiće odgovore na pitanja koja je odavno muče. Ovaj roman prepun oštroumnih zapažanja o životu umetnika u savremenoj Americi, ali i o radostima i kompleksnosti odnosa između majki i ćerki, pre svega je urnebesna, romantična i seksi priča o dvoje pisaca koji otkrivaju svoju drugu šansu u ljubavi.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Najbolji ljubavni roman po izboru Washington Posta

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter