Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Reč za crveno

Reč za crveno

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4392-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7255

Broj strana:

264

Težina:

286 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Dobitnik nagrade Kosta

Kategorije:

Sadržaj:

Robert Rajt zvani Dok je veteran svog posla. Radi sa još dva naučnika u Stanici K, američkoj istraživačkoj bazi na Antarktiku. Njegov život je sveden na rutinu i tišinu. Robertu se to dopada. Ne nedostaje mu porodica. Nakon događaja koji će uslediti posle snažne oluje on je jedini koji o njima može da svedoči. Ali ga izdaju reči. Više nije u stanju da prenese šta se dogodilo.

Povratak među ljude za Roberta je dodatni šok koji mu pogoršava stanje. O njemu će sada morati da se stara supruga, takođe naučnica koja se zatiče u situaciji bez presedana. Dok ona pokušava da zadrži kontrolu nad njihovim životima, Robert mora da pronađe nov način da preživi svaki dan.

Ovim snažnim romanom koji diskretno razotkriva pojam herojstva i istražuje nesalomivi ljudski poriv za pripovedanjem svoje sudbine – čak i kada nas reči iznevere – Makgregor promišlja o liniji između žrtvovanja i sebičnosti i razvija priču o potcenjenoj, nepriznatoj hrabrosti koja je potrebna samo da bi se preživeo dan.

  • Prevodilac: Tatjana Bižić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Robert Rajt zvani Dok je veteran svog posla. Radi sa još dva naučnika u Stanici K, američkoj istraživačkoj bazi na Antarktiku. Njegov život je sveden na rutinu i tišinu. Robertu se to dopada. Ne nedostaje mu porodica. Nakon događaja koji će uslediti posle snažne oluje on je jedini koji o njima može da svedoči. Ali ga izdaju reči. Više nije u stanju da prenese šta se dogodilo. Povratak među ljude za Roberta je dodatni šok koji mu pogoršava stanje. O njemu će sada morati da se stara supruga, takođe naučnica koja se zatiče u situaciji bez presedana. Dok ona pokušava da zadrži kontrolu nad njihovim životima, Robert mora da pronađe nov način da preživi svaki dan. Ovim snažnim romanom koji diskretno razotkriva pojam herojstva i istražuje nesalomivi ljudski poriv za pripovedanjem svoje sudbine – čak i kada nas reči iznevere – Makgregor promišlja o liniji između žrtvovanja i sebičnosti i razvija priču o potcenjenoj, nepriznatoj hrabrosti koja je potrebna samo da bi se preživeo dan.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Dobitnik nagrade Kosta

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter