Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Pačinko

Pačinko

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Min Đin Li


ISBN:

978-86-521-3541-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4078

Broj strana:

568

Težina:

655 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,50 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Bestseler roman New York Timesa, USA Todaya, Wall Street Journala, Washington Posta

Kategorije:

Sadržaj:

Moglo je da bude samo nekoliko pobednika i mnogo gubitnika. A opet smo igrali dalje, zato što smo se nadali da bismo mi mogli da budemo ti srećnici.

Početkom dvadesetog veka, šiparica Sunđa, obožavana kći sakatog ribara, zaljubljuje se u bogatog neznanca na morskoj obali blizu svog doma u Koreji. On joj obećava čitav svet, ali kad ona otkrije da je trudna - i da je njen ljubavnik oženjen - odbija da bude kupljena. Umesto toga, prihvata bračnu ponudu od blagog, bolešljivog sveštenika koji prolazi tuda na svom putu u Japan. Ali njena odluka da napusti kuću i odbije moćnog oca svog sina, započinje dramatičnu sagu koja će se u odjecima razliti kroz generacije.

Bogato ispripovedan i duboko dirljiv, Pačinko je priča o ljubavi, žrtvovanju, ambiciji i odanosti. Iz vreve uličnih pijaca preko dvorana najboljih japanskih univerziteta do salona za igranje pačinka kojim upravlja zločinačko podzemlje, kompleksni i strasni likovi Lijeve - snažne, tvrdoglave žene, odane sestre i sinovi, očevi uzdrmani moralnom krizom - preživljavaju i napreduju spram ravnodušnih istorijskih zbivanja.

  • Prevodilac: Goran Skrobonja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Moglo je da bude samo nekoliko pobednika i mnogo gubitnika. A opet smo igrali dalje, zato što smo se nadali da bismo mi mogli da budemo ti srećnici. Početkom dvadesetog veka, šiparica Sunđa, obožavana kći sakatog ribara, zaljubljuje se u bogatog neznanca na morskoj obali blizu svog doma u Koreji. On joj obećava čitav svet, ali kad ona otkrije da je trudna - i da je njen ljubavnik oženjen - odbija da bude kupljena. Umesto toga, prihvata bračnu ponudu od blagog, bolešljivog sveštenika koji prolazi tuda na svom putu u Japan. Ali njena odluka da napusti kuću i odbije moćnog oca svog sina, započinje dramatičnu sagu koja će se u odjecima razliti kroz generacije. Bogato ispripovedan i duboko dirljiv, Pačinko je priča o ljubavi, žrtvovanju, ambiciji i odanosti. Iz vreve uličnih pijaca preko dvorana najboljih japanskih univerziteta do salona za igranje pačinka kojim upravlja zločinačko podzemlje, kompleksni i strasni likovi Lijeve - snažne, tvrdoglave žene, odane sestre i sinovi, očevi uzdrmani moralnom krizom - preživljavaju i napreduju spram ravnodušnih istorijskih zbivanja.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Bestseler roman New York Timesa, USA Todaya, Wall Street Journala, Washington Posta

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter