Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Novo proleće - Točak Vremena, početak

Novo proleće - Točak Vremena, početak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4713-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1182

Broj strana:

248

Težina:

533 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,90 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Autor bestseler serijala Točak vremena.

Kategorije:

Sadržaj:

Točak Vremena - početak

Točak vremena se okreće i Doba dolaze i prolaze, ostavljajući za sobom sećanja koja postaju legende. Legende blede u mitove, a mitovi su već davno zaboravljeni kada Doba koje ih je izrodilo ponovo nastupi. U Trećem dobu, Dobu Proročanstva, Svet i Vreme vise o koncu. Sve što beše, sve što će biti i sve što jeste još može da padne pod Senku.

Bitka je besnela tri dana po snegovima oko velikog grada Tar Valona. U gradu je izrečeno Proricanje. Na padinama Zmajeve planine, goleme gore što se diže iznad grada, rođeno je dete za koje je prorečeno da će promeniti svet. To dete mora biti nađeno pre nego što sile koje služe Senci stignu da ga ubiju.

Moiraina Damodred, mlada Prihvaćena koja ubrzo treba da bude uzdignuta do Aes Sedai, kao i Lan Mandragoran, vojnik koji se borio u bici kod Tar Valona, kročili su na staze krcate opasnostima. Moiraina, izdanak kraljevskog doma Karihijena, čiji je kralj upravo poginuo, i Lan, za koga se smatra da je nekrunisani kralj davno propale zemlje, ubrzo će otkriti da su im životi ugroženi spletkama onih gladnih moći.

  • Prevodilac: Ivan Jovanovic
  • Edicija: Točak Vremena
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Točak Vremena - početak Točak vremena se okreće i Doba dolaze i prolaze, ostavljajući za sobom sećanja koja postaju legende. Legende blede u mitove, a mitovi su već davno zaboravljeni kada Doba koje ih je izrodilo ponovo nastupi. U Trećem dobu, Dobu Proročanstva, Svet i Vreme vise o koncu. Sve što beše, sve što će biti i sve što jeste još može da padne pod Senku. Bitka je besnela tri dana po snegovima oko velikog grada Tar Valona. U gradu je izrečeno Proricanje. Na padinama Zmajeve planine, goleme gore što se diže iznad grada, rođeno je dete za koje je prorečeno da će promeniti svet. To dete mora biti nađeno pre nego što sile koje služe Senci stignu da ga ubiju. Moiraina Damodred, mlada Prihvaćena koja ubrzo treba da bude uzdignuta do Aes Sedai, kao i Lan Mandragoran, vojnik koji se borio u bici kod Tar Valona, kročili su na staze krcate opasnostima. Moiraina, izdanak kraljevskog doma Karihijena, čiji je kralj upravo poginuo, i Lan, za koga se smatra da je nekrunisani kralj davno propale zemlje, ubrzo će otkriti da su im životi ugroženi spletkama onih gladnih moći.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Autor bestseler serijala Točak vremena.

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter