Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Kraljevski ubojica - Farseer (2)

Kraljevski ubojica - Farseer (2)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Robin Hobb


ISBN:

978-953-342-107

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7420

Broj strana:

740

Težina:

961 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

54,90 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Robin Hobb 2021. dobila je nagradu World Fantasy Award za životno djelo

Kategorije:

Sadržaj:

FitzChivalry polagano se oporavlja od otrova, no od njegova su učinka ostale neugodne posljedice. Bolan i ogorčen zakleo se da će prekršiti prisegu koju je dao kralju Shrewdu i ostati u planinama, no ipak se odluči vratiti u Jelenju Tvrđu i suočiti sa svojim mučiteljem i trovačem princem Regalom.
Iskrenost je temelj svakog odnosa, no kako će Fitz – kraljevsko kopile, uvježbani ubojica i čuvar tajni ključnih za zaštitu kraljevstva – otvoriti dušu svojoj voljenoj Molly?
Opasnost vreba posvuda, od pljačkaša s Crvenih brodova koji neumorno napadaju obalne gradove do dvorjana koji spletkare na dvoru. Kralja Shrewda pokosila je tajanstvena bolest, a njegov najstariji sin, princ Verity, posvetio se obrani kraljevstva pa s dvora odlazi u potragu za mitskim Starincima. Fitz je ostao sam, bez prijatelja i jedine osobe koja ga može zaštititi od princa Regala, samo su mu vuk Noćnik i kraljeva Luda saveznici. FitzChivalry morat će žrtvovati sve što ima – svoje srce, nade, pa čak i život – da bi zaštitio kraljevstvo.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

FitzChivalry polagano se oporavlja od otrova, no od njegova su učinka ostale neugodne posljedice. Bolan i ogorčen zakleo se da će prekršiti prisegu koju je dao kralju Shrewdu i ostati u planinama, no ipak se odluči vratiti u Jelenju Tvrđu i suočiti sa svojim mučiteljem i trovačem princem Regalom. Iskrenost je temelj svakog odnosa, no kako će Fitz – kraljevsko kopile, uvježbani ubojica i čuvar tajni ključnih za zaštitu kraljevstva – otvoriti dušu svojoj voljenoj Molly? Opasnost vreba posvuda, od pljačkaša s Crvenih brodova koji neumorno napadaju obalne gradove do dvorjana koji spletkare na dvoru. Kralja Shrewda pokosila je tajanstvena bolest, a njegov najstariji sin, princ Verity, posvetio se obrani kraljevstva pa s dvora odlazi u potragu za mitskim Starincima. Fitz je ostao sam, bez prijatelja i jedine osobe koja ga može zaštititi od princa Regala, samo su mu vuk Noćnik i kraljeva Luda saveznici. FitzChivalry morat će žrtvovati sve što ima – svoje srce, nade, pa čak i život – da bi zaštitio kraljevstvo.

Dodatne informacije

Izdavač Lumen
Preporuka Robin Hobb 2021. dobila je nagradu World Fantasy Award za životno djelo

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter