Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Ja, Mona Liza

Ja, Mona Liza

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4657-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D0651

Broj strana:

344

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,70 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Bestseler New York Timesa

Kategorije:

Sadržaj:

Video si moj osmeh, sad čuj moj glas.

Čujte moju istoriju. Moje avanture su vredne slušanja. Živela sam mnogo života. Voleli su me carevi, kraljevi i lopovi. Preživela sam otmicu i napad, jednu revoluciju i dva svetska rata. Ali sada želim da vam ispričam ljubavnu priču i sve ono što ćemo učiniti za ljude koje volimo.

Usred zatrpanog studija Leonarda da Vinčija obuzetog velikim idejama i još većim narudžbinama, zlovoljnim muzama i rivalima, među spisima, platnima i kartonima nalazi se jedan portret. Stecište mira. Slika Lize del Đokondo.

Tokom pet stotina burnih godina Mona Liza je bila svedok vrtloga moći, novca, intriga, opsesija; bila je predmet želje i krađe.

U prohujalom vremenu samo je nekolicina čula njen glas, ali ona je sada spremna da sama ispriča svoju priču – o rivalstvu, ubistvu i slomljenom srcu. Od blistavog sveta firentinskih studija do francuskih dvorova u Fontemblou i Versaju, od renesanse do dvadesetog veka.

  • Prevodilac: Tatjana Milosavljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Video si moj osmeh, sad čuj moj glas. Čujte moju istoriju. Moje avanture su vredne slušanja. Živela sam mnogo života. Voleli su me carevi, kraljevi i lopovi. Preživela sam otmicu i napad, jednu revoluciju i dva svetska rata. Ali sada želim da vam ispričam ljubavnu priču i sve ono što ćemo učiniti za ljude koje volimo. Usred zatrpanog studija Leonarda da Vinčija obuzetog velikim idejama i još većim narudžbinama, zlovoljnim muzama i rivalima, među spisima, platnima i kartonima nalazi se jedan portret. Stecište mira. Slika Lize del Đokondo. Tokom pet stotina burnih godina Mona Liza je bila svedok vrtloga moći, novca, intriga, opsesija; bila je predmet želje i krađe. U prohujalom vremenu samo je nekolicina čula njen glas, ali ona je sada spremna da sama ispriča svoju priču – o rivalstvu, ubistvu i slomljenom srcu. Od blistavog sveta firentinskih studija do francuskih dvorova u Fontemblou i Versaju, od renesanse do dvadesetog veka.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Bestseler New York Timesa

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter