Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Izlomljeno

Izlomljeno

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3527-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B2285

Broj strana:

312

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,50 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Svetski bestseler serijal o agentu Vilu Trentu

Kategorije:

Sadržaj:

Svetski bestseler serijal o agentu Vilu Trentu.

Jeziv zločin, eksplozivna priča, mračan portret života policajca.

Ensli park je zahvaljujući svojim ljupkim kućama i uličicama obraslim drvećem među najpoželjnijim naseljima Atlante. Ali u jednoj glamuroznoj vili, u raskošnoj tinejdžerskoj spavaćoj sobi, devojka je surovo ubijena. U hodniku, usred razbijenog stakla, stoji njena užasnuta majka. Golim rukama je ubila napadača svoje ćerke.

Mesto ubistva u nadležnosti je Atlantske policije, a specijalni agent Vil Trent iz Istražnog biroa Džordžije tu je samo da učini političku uslugu. Ipak, Trent uskoro uviđa nešto što policija previđa, nešto u tragu krvi, u matrici forenzičkih dokaza i u očima majke koja je u potpunom šoku. Trent preuzima slučaj i širi istragu. Siguran je da je nestala još jedna tinejdžerka i da je pravi ubica na slobodi.

Naoružan samo nasumičnim tragovima, udružen sa Fejt Mičel, policajkom koja ima lične razloge da ga mrzi, suočen sa brojnim neprijateljima, Trent ima mučan predosećaj da će slučaj koji je započeo otvoriti duboke rane i brzo razoriti savršene porodice čiji se demoni bude, željni osvete.

  • Originalni naziv: Fractured
  • Prevodilac: Branislava Radević-Stojiljković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svetski bestseler serijal o agentu Vilu Trentu. Jeziv zločin, eksplozivna priča, mračan portret života policajca. Ensli park je zahvaljujući svojim ljupkim kućama i uličicama obraslim drvećem među najpoželjnijim naseljima Atlante. Ali u jednoj glamuroznoj vili, u raskošnoj tinejdžerskoj spavaćoj sobi, devojka je surovo ubijena. U hodniku, usred razbijenog stakla, stoji njena užasnuta majka. Golim rukama je ubila napadača svoje ćerke. Mesto ubistva u nadležnosti je Atlantske policije, a specijalni agent Vil Trent iz Istražnog biroa Džordžije tu je samo da učini političku uslugu. Ipak, Trent uskoro uviđa nešto što policija previđa, nešto u tragu krvi, u matrici forenzičkih dokaza i u očima majke koja je u potpunom šoku. Trent preuzima slučaj i širi istragu. Siguran je da je nestala još jedna tinejdžerka i da je pravi ubica na slobodi. Naoružan samo nasumičnim tragovima, udružen sa Fejt Mičel, policajkom koja ima lične razloge da ga mrzi, suočen sa brojnim neprijateljima, Trent ima mučan predosećaj da će slučaj koji je započeo otvoriti duboke rane i brzo razoriti savršene porodice čiji se demoni bude, željni osvete.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Svetski bestseler serijal o agentu Vilu Trentu

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter